2777
2789
عنوان

مادر

95 بازدید | 12 پست

سلام دوستان دوستدارم باهاتون درد ودل کنم تاهم کمی سبک بشم هم راهنماییم کنید ما دوتا بچه هستیم و پدرم بچه ک بودیم فوت کردن و از اونموقع همراه مادر با خانواده پدری زندگی کردیم من سالها بعد ازدواج کردم و برادرم با مادرم زندگی می کردن مادرم بخاطر ازدواج برادرم کم کم محله رو تغییر داد و به محله بهتری رفت و کل وسایل خونه هم شیک ترین ها رو خرید وماشین زیر پای برادرم انداخت و ایشون بهترین گوشی و..... رو دراختیار داشتن در صورتی ک من مجرد بودم اصلا این خبرا نبود یه محله بشدت بد و خونه خیلی ساده ک حتی یه رنگ ساده نکردن البته برادرم سرکار میره وکمک میکنه ک قراره در قبال اینها بهش یه واحد خونه داده بشه به هر حال گذشت و الان برادرم تو سن ازدواج هستن منم دوتا بچه دارم ک مادرم هیچوقته هیچوقت هیچ کمکی بهم تو بچه داری نکرده من افسردگی زایمان گرفتم منو مسخره می‌کرد و چند بار هم گفت ک لازمه قرص اعصاب بخورم و چند بار کمک خواستم گفت ک فک کن مادرت تو شهرستانه و.... حالا الان برادرم با دختری درارتباطه و خوب مثل همه ی رابطه ها دعوا و.... هست هفته پیش ایشون با اون دختر کات کردن سر مسائلی ک بعدا برطرف شد حالا ناراحتیم از اینه ک مادرم کل اون روزها رو برای برادرم گریه کرد و گفت بچم افسرده میشه بچم دلش شکسته و.... مدام براش گریه میکرد بااینکه اتفاق خاصی نیفتاده بودیا یمدت نمیرن بیرون میگه بچم افسرده میشه باید بریم مسافرت گناه داره منم یبار گفتم منم شوهرم نمیتونه بریم مسافرت خرجمونو میدم میشه بیام گفت نه دوسندارم و همش مسخره می‌کرد ک شوهرم نمیبره مسافرت تو دوران زایمان همش مسخره می‌کرد ک چاقم یا میگفت ک حق نداری لباس بخری یا تو زن خانه داری زن خانه دار نباید لباس بخره نباید فلان کنه و..... خیلی دلم میشکنه این تبعیض ها رو میبینم مگه من بچش نیستم ذره ذره دارم خودمو میخورم و هیچ کاری نمیتونم بکنم و از کارهای خودم موندم نمیتونم تلاشمو برا کارهام بکنم  همش اینا اذیتم میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم درکت میکنم

ولی یه دفعه توی زندگیت باید اینو قبول کنی که مادرتون خیلی آدم بالغی نیستن

همه با افزایش سن، بالغ نمیشن

تو زندگی خودتو‌‌‌‌ داری و میتونی با افکار مثبت، افراد مثبت رو به زندگیت جذب کنی

لطفا کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و گوش بده تا آروم بشی 🌹

حالا یه عروس ظالم داشته باشه قدر دخترشو میدونه 

چ فایده عمرم ک رفت تنها بودم بچه هامو با تنهایی بزرگ کردم همش میگه مادر نشدی بفهمی آدم حسادت میکنه بمن سر ی کاشت ناخن یا رنگ مو حسادت میکنه 

آنقدر دلم آتیش میگیره اینا یادم میاد 😭😭

عیب نداره من سپردم ب خدا و از خدا کمک و روزی میخوام 

فکرشو بکنـماشین شوهرم خراب بود هفتاد میلیون خرج گرفت حدود۶۸تومنشو جور کردیم دو تومن مونده بود بهش گفتم بهم قرض بده ی چک دوماه بهت میدم گفت ندارم بعدش دو روز بعدش خبر دار شدم ک رفته طلا خریده انقد دلم گرفت نگم برات ولی بیخیال شدم دیگه اهمیت نمیدم

عیب نداره من سپردم ب خدا و از خدا کمک و روزی میخوام  فکرشو بکنـماشین شوهرم خراب بود هفتاد میلی ...

واقعا آدم دلش میشکنه مادر من کمک نمیکنه بعد میگع رو من عابر زدید

چ فایده عمرم ک رفت تنها بودم بچه هامو با تنهایی بزرگ کردم همش میگه مادر نشدی بفهمی آدم حسادت میکنه ب ...

متاسفانه کاریش نمیشه کرد مادرای ایرانی جونشون فدای پسرشون میکنن.ولی نمیدونن اخرش همین دخترای بیچاره براشون میمونن و پسر میشه خردست عروس و میره

عزیزم بلاخره مادرتونه زیاد نمیتونی کاری بکنی اگه واقعا خیلی اذیت میشی میتونی یه بار باهاش حرف بزنی بهش بگی چرا داره تبعیض قائل میشه و اینا اگه جواب نداد دیگه ولش کن فک کن مادرت نیست رفته یه جای دور و فعلا برنمیگرده و اینی که الان هست جلوت باهاش مثل یه دوست معمولی رفتارکن دوست معمولی نه صمیمی و اینکه هییییییییییییییییییچ وقت هیییییییییییییییییییییچ وقت اینا رو و این حس تبعیض رو از یادت نبر تا هییییییییییچ وقت برا بچه هات اینکارو نکنی تنها کاری که میتونی بکنی همینه که سعی کنی با بچه هات خوب باشی و تبعیض بینشون قائل نشی 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
عزیزم بلاخره مادرتونه زیاد نمیتونی کاری بکنی اگه واقعا خیلی اذیت میشی میتونی یه بار باهاش حرف بزنی ب ...

بهش گفتم عزیزم براش مهم نیست چشم حتما نمیدونم بخدا چطور میتونه بچه هام جونمن حتی به علاقه من به اونا حسادت میکنه

بهش گفتم عزیزم براش مهم نیست چشم حتما نمیدونم بخدا چطور میتونه بچه هام جونمن حتی به علاقه من به اونا ...

Ok

منم قبلن مامانم خیییییییییییییلی اینطوری بود خیییییلی الانم هست ولی کمتر شده خداروشکر چون یه برهه ایی رو از 7 سالگی تا 22 سالگیم همیشه ازش فرار میکردم هیییچ کاریم باهاش نداشتم نه کمک میرسوندم نه انتظار کمک داشتم با وجود اینکه تو یه خونه بودیم ولی اون از هیییچ کدوم از کارام خبر نداشت الانم چیزی از من نمیدونه ولی خب چون اینهمه سال ازش فاصله گرفته بودم الانم ازدواج کردم کلا رفتم یکم باهام بهتر شده البته یه خوبی هاییم داشته این بوده که فهمیدم هیییییچ وقت برا بچه هام تبعیض قائل نشم مقایسه شون نکنم تحقیرش ن نکنم دیگران رو نزنم تو سرشون و کلی چیزای دیگه یاد گرفتم امیدوارم بتونم اجراش ن کنم برا بچه هام 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕