2777
2789
عنوان

قلبم درد میکنه

304 بازدید | 15 پست

الان با شیاف و قرص دردم بهتر شده حالم بده نمیدونم تا کی اینطوریم دیشب در حد مرگ درد داشتم جوری ک فقط زمین رو گاز میگرفتم و داد میزدم هر چی شوهرم گف بیا ببرمت بیمارستان ی سرم بهت بزنن از بس درد داشتم گفتم ن نمیتونم پاشم (سقط اولمه تو ۷ هفتگی رشدش متوقف شد و قلبش تشکیل نشد باید ۱۰ هفته میبودم دکتر قرص داد ک درد داشتم استفاده کنم )قلبم درد میکنه هر بچه ای میبینم میزنم زیر گریه 

دلمو شکوندی خدا من ک هدیه قشنگتو دوس داشتم چرا آخه 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم با تمام وجود درکت میکنم. منم دوماهه بودم آی وی اف کرده بودم با کلی امید و آرزو، دیروز رفتم تا تشکبل نشده. بخدا فقط دوست دارم بمیرم. فقط خدا میدونه چقدر زجر کشیدم چقدر آمپول زدم چقدر تو شهر غریب استرس کشیدم گسنگی و تشنگی و ...😭. الان داروهامو قطع کردم ببینم چی بر سرم میاد تا سقط بشه. فقط خدا آرومشو بهمون برگردونه

وای عزیزم با تمام وجود درکت میکنم. منم دوماهه بودم آی وی اف کرده بودم با کلی امید و آرزو، دیروز رفتم ...

یعنی کلمه به کلمه درکت میکنم اونقد گریه دارم میکنم ک خدا هم نمیتونه منو آروم کنه با این ک خیلی کوچولو بود ولی حس مادری گرفتم همش تصور می‌کردم چ شکلیه همش شیطناش خنده هاش گریه هلش واقعا نمیتونم کنترل کنم خودمو  خیلی لخته های بزرگ ازم میاد بیرون ک جونم داره در میاد الان خونریزی کم شده نسبت ب دیشب  ولی دردم ن  قلبم ک نمیدونم کی کم میشه دردش

یعنی کلمه به کلمه درکت میکنم اونقد گریه دارم میکنم ک خدا هم نمیتونه منو آروم کنه با این ک خیلی کوچول ...

منم این چهارمین بار بود که کاشته بودم. کاش از همون اول منفی میشدیم که الکی دل نبندیم. نمیدونم چرا خدا دلش نسوخت. نمیدونم چه حکمتی داره ولی این انتظارو ازش نداشتم قلبم شکسته نمیدونم چکار کنم. ی حس پریودی دارم ولی هنوز خبری نیست. اگه از همون اول منفی میشد نه الکی ذوق میکردیم و نه خودمون بدبخت میشدیم. اون که سقط میشه خودمون هم عوارض روحی ی طرف جسمی ی طرف. خدا برا هیچکسی بد نیاره. خدا به همه چشم انتظارا کمک کنه طعم مادربودن رو بچشن. چقدر تو این دوماه خوشحال بودم چقدر امید الکی داشتم. خدااااا😭😭

منم این چهارمین بار بود که کاشته بودم. کاش از همون اول منفی میشدیم که الکی دل نبندیم. نمیدونم چرا خد ...

دقیقا ،،حتی روزی ک فهمیدم مشکل پیدا کرده ی عالمه ب خدا فحش دادم ک شوهرم جلو دهنم رو گرف ،کسایی رو میبینم ک میخوان سقط کنن نمیتونن بچه سالم  دستشون میاد ماهایی ک می‌خواستیم بدنیا بیاد چرا انقد عذاب داد چی رو داره امتحان میکنه واقعا مثلا میخواد چ حکمتی توش باشه این ک با جون ی مادر بازی شه ؟من سنم کمه درست ولی واقعا درک نمیکنم کسایی رو ک میگن حتما حکمتی توش بوده نمیخوام حکمت توش باشه برن بجهنم من بچمو میخواستم 

دقیقا ،،حتی روزی ک فهمیدم مشکل پیدا کرده ی عالمه ب خدا فحش دادم ک شوهرم جلو دهنم رو گرف ،کسایی رو می ...

من سنم زیاده متاسفانه فرصتی ندارم. دوست دارم فقط داد بزنم گریه کنم ولی خودمو خفه کردم فقط قلبم داره میترکه. راست میگی بخدا خیلیا میان سقط کنن ولی مگه چه میشد اینو برا ما نگه میداشت. آخه برا خدا هر ناممکنی ممکنه، چرا این بلا رو سر ما آورد. والا زیر امتحاناش کمرم دیگه شکسته چقدر امتحان چقدر صبر، چقدر زجر

دقیقا ،،حتی روزی ک فهمیدم مشکل پیدا کرده ی عالمه ب خدا فحش دادم ک شوهرم جلو دهنم رو گرف ،کسایی رو می ...

تازه بیشتر تایپیکای قبلیتو خوندم چقدر مثل خودم استرس پوچی و نداشتن قلب داشتی که آخرش هم گرفتارشون شدیم. ولی من تا الان که ۲ماهمه هیچ گونه حتی لکی نداشتم. الانم که داروهامو قطع کردم بازم هیچ لک و خوتریری ندارم

تازه بیشتر تایپیکای قبلیتو خوندم چقدر مثل خودم استرس پوچی و نداشتن قلب داشتی که آخرش هم گرفتارشون شد ...

منم هیچ لکی نداشتم دو س روزه افتادم ب خونریزی ،،،اره خیلی استرس داشتم خیلی 

منم هیچ لکی نداشتم دو س روزه افتادم ب خونریزی ،،،اره خیلی استرس داشتم خیلی 

الی جون منتظر خبر خوب ازت بودم دیدم خبری نشد تاپیک های جدیدتو دیدم خیلی ناراحت شدم متاسفم عزیزم.

من تو هفته 6هستم و خواستم بگم دیروز به خونریزی افتادم سه قطره بود روشن ولی الان خون تیره و کدر ازم خارج میشه ولی لخته نیست منم استرس دارم.

ینی منم دارم سقط میکنم؟🥲

الی جون منتظر خبر خوب ازت بودم دیدم خبری نشد تاپیک های جدیدتو دیدم خیلی ناراحت شدم متاسفم عزیزم. من ...

چه قطع شد خونریزیت چ ادامه داش برو دکتر بهش بگو هر چه زودتر بهتر حتی دکتر نبود برو اورژانس مامایی کمکت میکنن

چه قطع شد خونریزیت چ ادامه داش برو دکتر بهش بگو هر چه زودتر بهتر حتی دکتر نبود برو اورژانس مامایی کم ...

گفتم برا فردا گفت اگه خونریزیت قطع نشد برو سونو.

ولی استرس ندارم اصلا میگم هرچی شد حتما خدا خواسته میخاستم ببینم شرایطم مث شماس دقیقا؟

گفتم برا فردا گفت اگه خونریزیت قطع نشد برو سونو. ولی استرس ندارم اصلا میگم هرچی شد حتما خدا خواسته ...

ب منم گفته. اگ ادامه داشته باشه داره سقط میشه که شدیدتر شد ولی من خیلی بیشتر نگران بودم انشالله سالم میاد  تو بغلت (خدا ک بچه مارو گرف )