2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اصلا  پسرا خیلی سردتر از دختران  بابام چهل روز پیش فوت کرد و اینو با پوست و گوشتم حس ...

آره واقعا.کاملا موافقم

من هم پدرم سال پیش فوت شدن.برادر ندارم.همیشه باخودم میگم اگه یه داداش داشتم چقدر خوب بود😔خیلی بیشتر پشتم بهش گرم بود

یکم فکر کنم از لحاظ سنی بچه ها دور از هم هستن دیگه بحث تنهایی و اینها تمومه بچتون ۸سالشه تا کوچیکه بیاد از اب وگل در بیاد یکم حرف بیوفته راه بیوفته بزرگه دیگه دنبال بازی ‌کارهای خودشه به سن بلوغ رسیده 

در مورد خودتون مشکلی نیست 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کار به الانش ندارم فقط آینده به درد هم میخورن

خب خیلی موارد دخیله 

چون فاصله سنی دوره از هم شاید اون همبستگی لازم برای اینده رو نتونید بهشون یاد بدید 

از بچگی همه اینها شروع میشه 

که تو اینده به درد هم میخورن یا نه و تربیت پدر ‌‌ومادر بزرگه چون بیشتر میفهمه دیگه همه چی تموم شده از لحاظ اموزش اولیه فکر کنم سخت باشه. چون تا کوچیکن بیشتر ادم روشون اشراف داره چیز میز یادشون بده وقتی تو بچگی نتونن ارتباط بگیرن باهم بزرگسالی هم همینه 

تو روانشناسی هم میگن فاصله سنی بچه ها نباید از هم زیاد باشه 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋