2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 51 پست
فقط فرداروزی من نبودم ، تنها نیست؟

عزیزم پسرتون خودش چی تمایلی نشون میده پسرمن ۷سالشه میرفت مدرسه همش سوال پیچم میکردکه چرامن تک فرزندم چرامن دادش ندارم تااینکه تصمیم گرفتم باردارشدم ودادشش توراهه خیلی خوشحاله همش میره عکسای سونورومیبینه توکشوی کمدش یجاروخالی کرده لباسای داداششوبزاره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

درسته که الان دیگه هم بازی نیستن اما فکر بعدشم را هم بکنید پدر و مادر هیچ وقت تا ابد برا ادم نمیمونه بچه هامون وقتی بزرگ بشن خیلی تنهان حداقل یه خواهر یا برادر داشته باشن بالاخره ادم تو یه مرحله ای از زندگیش به یه نفر احتیاج پیدا میکنه یکی که مرحمش باشه همدمش باشه و از همه مهم تر محرمش باشه 

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
فقط میگم اگر روزی ما نبودیم غصه نمیخوره؟

نه اصلا 

پسرا خیلی سردتر از دختران 

بابام چهل روز پیش فوت کرد و اینو با پوست و گوشتم حس کردم رنجی که یه دختر از فقدان والدین میکشه پسر یک دهمش رو هم نمیکشه

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

منم بی حوصله ام ، فقط فکر فرداش اذیتم میکنه

منم به همین فکر میکنم ولی الان خودم با خواهرم و برادرم رو دارم میبینم اصلا هیچ پشت و پناه واسه هم نیستیم و فقط باید غصه اشون رو بخوریم اگه مریض بشن یا مشکلی داشته باشن تو خوشی هم که یاد هم نیستیم 

نه اصلا  پسرا خیلی سردتر از دختران  بابام چهل روز پیش فوت کرد و اینو با پوست و گوشتم حس ...

داداش منم همینه از الان فکر اینه هر چی هست تا بابام زندس بزنه به نام خودش که به خواهرها چیزی نرسه