2789
عنوان

دیت اول😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 37 پست
وااای من انقدر راحت بودم واسه قرار اول با یه تیپ خیلی ساده بدون آرایش رفتم...ولی  اون انقدررر خ ...

بعدش چی شد😍😍

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
سوال منم هست یعنی چی دیت. ببین نیم ساعت قبل از اینکه حرکت کنی یه قرص پرانول بخور ریلکس میشی

اره به قرار میگن دیت عزیزم

باید برم بگیرم حالا روم اثر کنه خیلیه😂

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره به قرار میگن دیت عزیزم باید برم بگیرم حالا روم اثر کنه خیلیه😂

اثر که داره. قبلشم روی کاغذ حرفایی که قراره بزنی رو بنویس که فراموش نکنی. اینجوری تمرکز و اعتماد به نفست میره بالا

میشه برای پسرم نفری یه صلوات بفرستید خوب بشه.کاردرمانی میره
اثر که داره. قبلشم روی کاغذ حرفایی که قراره بزنی رو بنویس که فراموش نکنی. اینجوری تمرکز و اعتماد به ...

خب مشکل من اینه نمیدونم از چی حرف بزنمو چ حرفی بگم تاپیکه من اینهههه🙁

بعدش چی شد😍😍

هیچی دیگ اون روز گذشت از دفعات بعد منم خوشتیپ کردم😂 ولی خودم یاد تیپم میفتم خنده م میگیره 😂😂

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
هیچی دیگ اون روز گذشت از دفعات بعد منم خوشتیپ کردم😂 ولی خودم یاد تیپم میفتم خنده م میگیره 😂😂

اخی 😍😍الان چی هنوز باهمید ازدواج نکردین 

چندسالتونه

روزی از میان این همه درد اُمید می روید🧚‍♀️💗🌱🌈ماهرو۱۲💜یه دختر مهربون با قلب سفید🤍🥰تیرماهی ام خونگرم از جنس ماه ام💟🌙خدایا صدهزار بار شکرت برای همه نعمت هایی که بما داده ای😍💖💚
اخی 😍😍الان چی هنوز باهمید ازدواج نکردین  چندسالتونه

آره یه ساله با همیم اون میخواد بیا جلو برا ازدواج ولی من در حد همین دوستی میخوام ادامه پیدا کنه تاپیک آخرم هست خواستی بخون

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅