2789
عنوان

دیت اول😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 37 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من قرار اول رفتم خونش😅 اصلا هم استرس نداشتم اصلا بهش گفتم فلانی من چرا استرس ندارم ؟ گفت اینم شانس ...

ماشالله رزومه سنگینی داری

خب دیگه حالا یکم از خوبیات بگو

اینارو ب این بچه یاد نده

یه کاربر قدیمی که بازیابی رمز زد اما سایت خار کاربریش خفیف کرد و عضویتش کرد ۱۴ بهمن امسال😐چس ماه نیستم

وااای من انقدر راحت بودم واسه قرار اول با یه تیپ خیلی ساده بدون آرایش رفتم...ولی  اون انقدررر خوشتیپ کرده بود ساعت گرون لباس مارک موهاشو ژل زده بود... انقدر بوی ادکلنش قشنگ بود..‌.هنگ کرده بودم فقط😂😂

خدایا ما رو ببخش و بیامرز تا نبخشیدی و نیامرزیدی از این دنیا نبر🤍💚....یه نیمچه پرستار😉😅
کمتر حرف بزن بذار بیشتر اون توضیح بده و حرف بزنه بیشتر شنونده باش

اخه من ب ایشون درخاست دادم وقتی دیدمشون بد باهم اشنا شدیم فک نکنم اون زیاد حرفی داشته باشع

ماشالله رزومه سنگینی داری خب دیگه حالا یکم از خوبیات بگو اینارو ب این بچه یاد نده

عزیزم از من به شمایی که احتمالا ازم بزرگتر باشین 

لطفا سرتون تو زندگی خودتون باشه❤

لازم نیست تا مخاطب قرارتون ندادم باهام وارد بحث بشین

روز قشنگی داشته باشین💜

امیدوارم اگر خدایی هم آن بالا هست, به جز آمار برداری از ویسکی خوردن و گوشت خوک خوردن من, حواسش به چیز های مهم تری هم باشد.
ازقبل دیدتت یااولین باره میخاد ببینه من بجات استرس گرفتم

ن ایشون یجا کار میکردن ی سه باری رفتم دیدتم سلام علیک کردیم اینا این قراره اولیمونه ولی دیدتم چنبار