2777
2789
واقعا؟  حالا خوشگلم یا نه؟😂

کجایی هستی؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واقعا؟  حالا خوشگلم یا نه؟😂

آره باباااا،ولی جدا از اینا از نظر خودم همه خوشکلا،یعنی خب فکرشو بکن کی تعیینمکنه خوشکلی و مهم اینه صورت تطرف به دلت بشینه ه من همه رو دوست دارم😁🙃

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

بندرعباس

وای دریا 

چقد عالیه اونجا 

من بودم همش دریا بودم🥲

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
آره باباااا،ولی جدا از اینا از نظر خودم همه خوشکلا،یعنی خب فکرشو بکن کی تعیینمکنه خوشکلی و مهم اینه ...

دقیقااا

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

ب نیت،من امروز برو دریا😂

لپمو کشیدم قضیه داره 😂

فکرم جای خوبی نرفت 😂