2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دارم به این فک میکنم که صبح برم یه پاکت بگیرم یا اول برم ازمایشگاه بعدش بگیرم😐😂

کاش میشد برا منم بیاری 

برو ازمایشگاه بعد بزن تو کارش 😂🥲

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
درست گفتم؟  تومنو حذس بزن😁😂

موهات خرمایی صورت کشیده نه ولی گرد هم نه میونه داری لبات قلوه ای بینی ات هم میونه

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

قد بین 160 تا 167؟ وزنتم بین 52 تا 60؟

قدم 167 وزنم 62 یکم پرم😁🤓خانوادگی پر و هیکلی چار شونه ایناییم چون سرم همیشه بالاست و اینا انگار قدم خلی بلندخ🤣😁🤓

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

موهات خرمایی صورت کشیده نه ولی گرد هم نه میونه داری لبات قلوه ای بینی ات هم میونه

نوو اشتباه گفتی

موهام کاملا مشکی، پوستمم گندمی روشن، چشام قهوه ای روشن، مژه هام پر و بلنده، لبام قلوه ای ولی دماغم بزرگه میشه گفت متوسط

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
باش😂😂😂

امروز مگه نباید بری مدرسه؟

نمیدونم یهو چرا این سوال اومد تووذهنم😂😐

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
قدم 167 وزنم 62 یکم پرم😁🤓خانوادگی پر و هیکلی چار شونه ایناییم چون سرم همیشه بالاست و اینا انگار قد ...

اشتباه گفتم پس🙁😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 
نوو اشتباه گفتی موهام کاملا مشکی، پوستمم گندمی روشن، چشام قهوه ای روشن، مژه هام پر و بلنده، لبام قل ...

😁الان خستمه تمرکز نکردم واس همین🤒