2777
2789
پدر هیچ کس رو چیکار دارم خود هیچ کس رو گفتم 😶😑😂

پدر لقبشه😂

چون بنیان گذار رپ فارسه میگنش پدر هیچکس (بابا هیچکس)😂😂

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

اگه جاده خاکی بشی

تهتو بن بست میکشم 

( جمله بسی ایهام دارد 😑)😂

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

پدر لقبشه😂 چون بنیان گذار رپ فارسه میگنش پدر هیچکس (بابا هیچکس)😂😂

عه جدی .پس اگه پدره حرمت داره نه لذت . دیگه باهاش شعر نمی سرایم😶😂

اعتقادات و گفتار و رفتارم جوریه که مؤمن توی جمع کافرا و کافر توی جمع مؤمن هام :/پس الکی منو به گروه و دسته ای نچسبونید چون هیچ جمعی منو گردن نمی گیره :))

یه متن دیدم طرف رو با خاک یکسان کرد .  به یارو گفت کوچیکتم ، اونم گفت چیزمی  این هم در ج ...

وایییی😂😂😂

یکی دیگه بود میگفت چکاره ای میگفت khayatam بعد طرف هم میگفت ای بابا تاج سرمایی😂

اخرم برگشت گفت لامصب خیاطم😂😂😂😂

دهنت😂😂😂😂

اگه بخندی 

من از زندگی دست میکشم 🥴😅

(چون مسواک گرون میشه 🤦‍♀️😂)

اگه بادبادک بشی نخت میشم لباس شی دکمه‌ی وصل تنت میشم🥲 اگه پروانه بشی شمعت میشم گل بشی خار روی ساقت ...

براووو😂😂😂