2777
2789
عنوان

لکه بینی و روزه

862 بازدید | 20 پست

دیروز قبل از اذان صبح لکه بینی داشتم چون موعد پریودمه فک کردم دیگه همون روز پریود میشم و چون فک کردم بهم غسل واجبه هیچ کدوم از نمازامم نخوندم و همونجوری تا افطار روزمم نشکستم الان فهمیدم حکم استحاضه داشته یعنی روزم قبول نیس ؟ نمیشه فقط قضا نمازمو بجا بیارم؟

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻

منم مث تو ام.....روزه ات درسته.باید بگبری...

برا نمازم لباس وبدنت باید پاک باشه وبخونی...‌قلیله هست جوری که میگی

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مث تو ام.....روزه ات درسته.باید بگبری... برا نمازم لباس وبدنت باید پاک باشه وبخونی...‌قلیله ...

منم لکه دارم دو روز بعدش پریود میشم

لکه هامم زیاده

دیگه روزه نگرفتم

برای رسیدن به حاجتم دعام کنید 🙏 یه صلوات مهمونم کنید خواهشا

لطفا اگ کسی  احکام شرعی میدونه جواب منم بده اینجا

بعد روز هفتم غسل کردم و

روزه مو گرفتم بعد    سحری دیدم یه نقطه کوچیک ب رنگ قهوه ی دیده میشه

موقع اذان هم بود و اب یخ نتوستم متاسفانه غسل کنم 

الان روزه ی ۲ روز   من صحیح هست ؟یاخیر

منم لکه دارم دو روز بعدش پریود میشم لکه هامم زیاده دیگه روزه نگرفتم

منم حدیدا اینطورم.....حکمشو پرسیوم..گفتن تگه قطع ووصل میشه وهنوز صفات حیضو نداره استحاضه هاست وباید نماز خوند...تا دیکه شروع بشا وحداقل از درون الوده باشه قشنگ

تو همانی که دلم لک زده لبخندش را ... او که هرگز نتوان یافت همانندش را ........(السلام علیک یا اباصالح المهدی)
لطفا اگ کسی  احکام شرعی میدونه جواب منم بده اینجا  بعد روز هفتم غسل کردم و روزه مو گر ...

اینو زنگ بزنید بپرسید....نمتیدونیم

منم حدیدا اینطورم.....حکمشو پرسیوم..گفتن تگه قطع ووصل میشه وهنوز صفات حیضو نداره استحاضه هاست وباید ...

ببخشید سوال میکنم ،یعنی چون خون جاری نشده وبه بیرون سرایت نکرده ،استحاضه  هست ویا نه اصلا کلا قطع شده واگر دستمال هم داخل کنید آلوده نمیشه ،

چون خودم ۲ روز اول پریودم معمولا فقط خونریزی داخلی هست وبه لباس زیر سرایت نداره ،یعنی اگر فقط دستمال را داخل کنم متوجه میشوم که خونریزی دارم 

ببخشید سوال میکنم ،یعنی چون خون جاری نشده وبه بیرون سرایت نکرده ،استحاضه  هست ویا نه اصلا کلا ق ...

فک کنم حیضه..ولی اگه میدونی قطع میشه..دوباره میاد...وقطع ووصل میشه ایتحاصه هست....https://eitaa.com/joinchat/3739484211C9216ea89f6

ببخشید سوال میکنم ،یعنی چون خون جاری نشده وبه بیرون سرایت نکرده ،استحاضه  هست ویا نه اصلا کلا ق ...

۰۳۵۱۳۸۵ بزنگ بپرس خودت که مطمئن بشی