2777
2789
عنوان

عجیبه....

| مشاهده متن کامل بحث + 1047 بازدید | 22 پست
😐خیلیارو میشناسم روزع خواری نمیکردن منتها سرطان گرفتن  

خب نمیگه که همه روزه دارا سالمن !

حرف شما مثل این میمونه که بگن هیچ مومنی تو زندگیش مصیبت نداره 

این بنده خدا داره میگه یکی از فواید روزه کاهش ابتلا به سرطان هست ولی نمیگه که دیگه روزه دارها اصلا سرطان نمیگیرن

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

فواید فست خیلی وقته تو دنیا ثابت شده  ولی شما در مورد گرسنگی صحبت کردین در مورد تشنگی و کم آبی ...

با۸ساعت آب نخوردن بعید می‌دونم برای کسی اتفاقی بیفته! کسی هم چیزی ثابت نکرده

👈به حقوق دیگران احترام بگذاریم👉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

8 ساعت نیست و بالای دوازده ساعته  شما هم مطالعتون رو ببر بالا

من اون متنی رو دیدم که استارترزده ....

شما که مطالعتون بالاس بگید، خب ، همون ۱۲ ساعت شما

کسی چیزی ثابت کرده؟! ...

من اون متنی رو دیدم که استارترزده .... شما که مطالعتون بالاس بگید، خب ، همون ۱۲ ساعت شما کسی چیزی ...

عزیزم واقعا خیلی ابتداییه در مورد مضرات کم آبی بدن بخوام براتون صحبت کنم. 

بحث با احمق ممنوع 🤚
عزیزم واقعا خیلی ابتداییه در مورد مضرات کم آبی بدن بخوام براتون صحبت کنم. 

بله اینم خیلی ابتداییه که ۲۴ ساعت تشنگی نیست مگه نه؟! بقیه اون تایم رو همه شروع میکنم به مصرف مایعات اینادیگه خیلی ابتداییه! واینکه دکترا و سایتاهم که شمامطالعه میکنی میگن ۸لیوان آب.... واین که انسان مگه کلاچقدراب مصرف می‌کنه! 

البته که متغییره نسبت به هرفرد و شرایطش... امااین طبیعی و ابتدایی که  بقیه اون تایم رو مایعات مصرف میکنن ملت دیگه خودکشی که نمیکنن!