2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اولی ازدواجم کیه ؟

دومی تو درسو دانشگاهم ب هدفم میرسم؟

واسه رسیدن به عشقم یه صلوات برام میفرستی💜اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم❤ یاابوالفضل العباس(❤)                                     #A❤   وا خیالت بی خیالم تونه دارم سی روز تنگ💝   هونمونم هونمونم جانشین کل دودمونم❤   درد پیری ها د رمو جونیمو میره و دو  بیا وا یک و سر بوریم ای عشقه تا روز پیری  مری چی گم کردمه وقتی یه روز د مه دیری         

سلام آینده مالی منو چجوری میبینی؟

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

امسال ازدواج میکنم؟؟

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙 

طلاق میگیرم،؟

برای حال خوبم محتاج دعای شما نی نی سایتی ها هستم یه زمانی آرزوم بود مادر بشم ولی الان فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده دارم جدا میشم میشه از ته قلبتون برای آرامشم دعا کنید🙏🙏🙏

تو آزمون استخدامی  قبول میشم ؟؟

💚أَلا بِذِكْرِ اللَّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ 🌺💚خدایا ما جز تو پناهی نداریم 🌺💚🌺خدایا مارو به خودمون واگذار نکن🌺 💚خدایا عاقبت به خیرمون کن 💚🌺
ی بحثی بینتون پیش میاد از هم دوری میکنید ولی یکم اذیت میشی تا بش برسی

امسال ازدواج میکنم؟؟؟؟؟

اگه اینو دیدی یه صلوات برای خوشبختیم و موفقیتم بفرست اگه فرستادی بگو تا منم سر نماز دعات کنم❤️   ۱۴۰۲/۵/۲5خدایاشکرت  خدا بهم یکی از شیرین ترین آرز هامو داد :) و اما همیشگی نبود.  تو رو از خدا طلب کردم اگه قسمتم نیستی حکمتشو شکر🙂 اگر دلتنگی و غمگین  خوشحال میشم منو قابل بدونی برای آرامشت ( یس ) بخونم و شما برای ارامشم دعا کنی 💙