2789
عنوان

محسن چاووشی

303 بازدید | 14 پست

کسی اهنگ در آستانه پیری از محسن چاووشی رو گوش کرده

قبلا روش قفلی بودم دوباره ی سه روزی هست به صورت پشت سرهم ۸۲۸۴۸۲۹۲۹۲ باز گوشش کردم

برید گوشش کنید 

خیلیییی قشنگه خیلییی خدایاااا🥲🥲🥲🥲🥲

آهنگاش بعضیاش خیلی خوبند:)

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

گفته بودم بی تو میمیرم ولی اینبار نه  گفته بودی عاشقم هستی ولی انگار نه  هرچه گویی دوستت ...

اهنگای شهرزادش همشون عاااالی بودن 🥲

من با دوست پسر خودم ازدواج کردم؛ که با دوست پسر مردم ازدواج نکنم.."حق النــاسِ"شوخـی که نیس ولله😐🙄
ترانه سراش کیه؟ چه کلماتی بکار برده. کلا خیلی عجیب و باحاله. به احترام دیازپام بدون قصه و بوسه تلاش ...

منظورش اینه اینهمه دوندگی اینهمه زندگی اخرش هیچه .خودت خودتو داری وبس .ن مادری برات موند ک لالایی بگه ن کسی با قرص باید بخابی حقه 😔

اینم از شماهایی ک‌منو دهااتی‌می‌بینید و روشن قکر‌خودتون. حساب میکنید

دور از ادبه

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید ب:  اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

بنده باشما شوخی کردم بقیه بی جنبه بازی درآوردن شماهم بهتر بود جلو ۱۰۰ نفر کوتاه بیاید ن اینکه هی بحث کنید! اینکه اینا کین ب شما پیم دادن رو هم بنده مقصر نیستم پس جمع نبندید