2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من سیکلام خیلی طولانیه صبرم تموم میشه بین دو پریودم سی تا سی و پنج روز پاکم

منم دو ساله اقدامم.خسته شدم انقدر قبل موعد بی بی زدم.میخوام مثل همه عقب بیفته بزنم ولی اینور اونور می‌شنوم پریود بودن و حامله هم بودن...بدبختی علائم تخمک گذاری و پریودی و بارداری عین همه

عجولم خیلی😅

مشخصه عزیز ساعت و میبینم دیگه😅 انشاالله که هستی یکمی صبر کن این دفعه حتما صبح بزن تا هورمونات بیشتر باشه یکمم صبور باش تا موعدت بگذره قطعی مشخص بشه خاطر جم باشه انشاالله که باشی

منم دو ساله اقدامم.خسته شدم انقدر قبل موعد بی بی زدم.میخوام مثل همه عقب بیفته بزنم ولی اینور اونور م ...

به حق این سحر الهی به زودی دامنت سبز شه

من دو ماهه اقدامم دارم از استرس و غصه از پا در میام چه برسه به دو سال

مشخصه عزیز ساعت و میبینم دیگه😅 انشاالله که هستی یکمی صبر کن این دفعه حتما صبح بزن تا هورمونات بیشتر ...

ممنون از دعای خیرت

این ماه رمضان هر چی تونستم برای تمام چشم انتظارای نی نی دعا کردم. خدا همه را حاجت روا کنه

ممنون از دعای خیرت این ماه رمضان هر چی تونستم برای تمام چشم انتظارای نی نی دعا کردم. خدا همه را حاج ...

انشاالله دامن همه به زودی زود سبزی بشه و همه طعم مادر شدن رو بچشن همچنین شما عزیزم امید به خدا باشه انشاالله مثبت فقط نگران نباش واسترس نداشته باش 

منم😔

انگار از وقتی اقدامم شب و روز فکرم‌شده همین

دیگه کلافه شدم

انگار زندگیم لنگ همین شده

کلا احساس می کنم هیچ برنامه ریزی نمی تونم بکنم

فقط دلم می خوام از این شرایط در بیام

یعنی هر روز میگم دیگه بی خیال میشم تا وقتی بشه ولی باز نمی تونم

انشاالله دامن همه به زودی زود سبزی بشه و همه طعم مادر شدن رو بچشن همچنین شما عزیزم امید به خدا باشه ...

انشاالله

من خدا را هزار باررر شکر مادر شدن را چشیدم و برای همین الان مشتاق ترم

انگار از وقتی اقدامم شب و روز فکرم‌شده همین دیگه کلافه شدم انگار زندگیم لنگ همین شده کلا احساس می ...

بخدا منم عین خودتم بعضی وقتا حتی انگیزه کوچکترین چیزم ندارم توجمع بزور میخندم شده کابوس برام 

لایک نکن عشقم آفرین 😊😊😊