2777
2789
عنوان

یک هفته ی جهنمی که لب به غذا نزدم

340 بازدید | 8 پست

ی عمل کردم یک ماهه رنگ زندگی رو ندیدم..غذام شده شکلات،ی قلپ اب میخورم بالا میارم ،امروز رفتم متخصص جراحی روده بهم‌ میگه ربط به زخم جای عملت نداره..نامه زده متخصص گوارش پذیرش نمیکنه..اومدم مرکز استان این دکتر به اون دکتر،ی شبم بیمارستان خابیدم قراره بعد درست شدن تمدید بیمه ام برم بیمارستان خصوصی یه فکری برام کنن..خانوما واسه سلامتیم دعا کنین شاید برگردم به زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم هرچه سریعتر خوب بشی عزیزم برات صلوات فرستادم❤

لایک‌نکن گلم🥰یه موقهایی هست که حال هیچی نیست میزاری پیش بیاد جای پیش بینی🥀دوسدار یونیکورنم🦄 من دلم تنگهه واسه یه دلخوشی کوچیک .

الهم صلی علی محمد و آل محمد 

فقط توکل به خدا داشته باش 

بگو خدایا خودمو سپردم به تو

و دیگه خیالت راحت باشه 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

میدونم حق داری واقعا شرایطت و درک میکنم منم این روزها و بیمارستان رو گذروندم خیلی سخت میگذره ولی به خودت روحیه بده به آینده و روزای خوب بعد از بیمارستان فکر کن به خودت امید بده تا زودتر بگذره