2777
2789
عنوان

بی تفاوت

77 بازدید | 12 پست

خیلی خستم واقعا حوصله هیچی ندارم افسردگی دارم حالم از هر چی پسزه بهم میخوره اصلا نه حالت شاد دارم نه خنده مادرم گفت من از این حالت میترسم فردا میبرمت باشگاه ثبت نامت میکنم و من قبلا باشگاه میرفتم عاشق باشگاه بودم بنا به دلالی نرفتم و الانم دیگ هیچ حسی ندارم دوست ندارم هیچیو😔😔😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا دلیلش نمیدونم فقد نمیخام کسی ببینم

پس هورمونات به هم ریخته .یه تکونی میخوان.حتمااااا باشگاه و برو.موزیک شاد پلی کن با هندز فری گوش کن.یخورده کلیپ های صوتی انگیزشی نگاه کن.شروع کن خوردن وول وومن یا مولتی ویتامین .خوابت و تنظیم کن به خودت برس حتی با وجود کسالت و خستگی.و رابطت و با خدا یخورده تقویت کن .من اینکارارو کردم حالا از اون وره بوم افتادم زیادی شاد شدم شدم مثل الکی خوشا 😂😂😂ولی خیلی راضی ام ک زندگی هدفمند شده برام

ترجیح میدم فقد بخابم 😔

خوب همونه دیگه بخاطره افسردگیه که البته تو فصل بهار تشدید میشه.به قول دوستمون پوسته ریزی کن حرکتی نزنی  بدترو بدتر میشی از فردا با هر سختی که شده بلند شو و شروع کن اولش سخته بعدش که حالت خوب شد اون فازت و با دنیا عوض نمیکنی

بازم بر میگردم

انقدر تلقین نکن به خودت دختر.تو بیشتر انرژیت و هالت منفی شده تا دچار افسردگی شده باشی.اون کارایی که بت گفتم و بکن اوکی نشدی دیگه روانپزشک کارت و میسازه روانشناس نه ها روانپزشک که دارو بده بهت گاهی اوقات انقدر افسردگی ها طولانی مدت میشه و آدم براش کاری نمیکنه که مجبوری حالت و با قرص خوب کنی البته این نهایته کاره کارایی که من بهت گفتم ک بکن اصلاا نیاز به این مرحله نمیشه انشالله.تو هر سطح اعتقادو ایمانی که هستی روزی 100 بار 200 بار بگو حسبن الله و نعم الوکیل.اعتقاد به اون نداری با زبون خودت بگو خدایا تو برام کافی هستی حالم و خوب کن موسیقی شاد گوش کن عااالیه خیلی تاثیر داره برقص ورزش کن معاشرت کن.از خونه بیرون بیا شده تنها واسه خودت برو تا پارک محلتون روزی 10 دقیقه نفس عمیق بکش و آهنگ گوش کن و بیا د