2777
2789
عنوان

نون و رب

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 123 پست
نونو رب خیلی غذای سختیه کلی دنگو فنگ داره درس نکن ب نظرم برو قرمه سبزی بزار یا خورشت خلال 

😂😂😂😂

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️
نه بابا😁.مثل پنیر که میزنی روی نون.سطح نون رو کانل رب بزن.البته نه زیاد که حالت بد بشه.بعد بخور

مرسیی

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه تکه کوچیک نونو قطعه میکنی  یکم از رب برمیداری میمالی رونون  ولی جدی من به جاش نون و گ ...

الان تاپیک‌ یکی‌راجب نون و رب بود خیلی هوس کردم

الان تاپیک‌ یکی‌راجب نون و رب بود خیلی هوس کردم

منم بودم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
یه غذای خیییلی ساده و خوشمزه سراغ دارم 👌👌 تا الآن امتحان نکردم ولی بالاخره امتحان میکنم تا ۵ تا ...

بگووو

یه غذای خیییلی ساده و خوشمزه سراغ دارم 👌👌 تا الآن امتحان نکردم ولی بالاخره امتحان میکنم تا ۵ تا ...

شوخی نکردما

جدی گفتم  

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
فک کنم🤣بیا ماهم تاپیک نون و روغن نباتی بزنیم

دختر خالم نون و خاک قند میخورد😆وقتی مادرش قند میشکست😄

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
میخوای بیام برات لقمه بگیرم.تعارف نکنیاااا ببخشیداا ولی خیلی گش....🤣🤣🤣

قربون دستت عشقم😂😂

حقیقتهههه😁😂

بعد چی کار میکنی؟

از فر در میاری روش رب میمالی

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
بچه ها نونو ماست چ جدری پُخیده میشع؟؟خیلی هوسمه باید بزارم تو فر؟؟

اون دستور سختی داره که در توانت نیس این موقع شب مواد اولیه شم گیر نمیاد بخواب گلم😁

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
بچه ها نونو ماست چ جدری پُخیده میشع؟؟خیلی هوسمه باید بزارم تو فر؟؟

🙄😂