بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تنها ناراحتیم این بود تو دوران بارداری دومم متوجه یه چیزی شدمکه کل زندگیم بهم ریخت ورفتارم بابچه اولم مناسب نبود به شدت پرخاشگر شدم الان درحال ترمیم رابطه خودمو دخترمم برای من عذاب وجدان داشت عذاب وجدانی طولانی به عکسای دخترم تواون سن نگاه میکنم میزنم زیر گریه چون مادرخوبی نبودم
من شیر به شیر آوردم خودم که تو بارداری از ۳۰ هفته استراحت بودم خیلی اذیت شدم . کمر درد های وحشتناک دارم الان فاصله بچه ام یک سال و نیم هست الان کوچیکه ۵ ماهشه و بزرگه آخر اردیبهشت دوسال میشه... پسرم خیلی آرومه اما دخترم وروجکه و اذیت میکنه گاهی داداش کوچولوشو. خلاصه سختیای خودشو داره اما من صبورم. اصلا فکر سقط را نکنید نابود میشییی
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...
یه چیز دیگه هم بگم این بچه هایی که یهو میان و تمام تعاملات مامان بابا را میریزن به هم اینقدر شیرینن که نگو. من اینقدر بچه کوچیکمو دوست دارم نفسم براش میره باباش میگه نمیدونم چه مهری تو دلم افتاده از این یکی یه حس دیگه بهش دارم.کلا بچه های خدا خواسته خودشونو شدید تو دلت جا میکنن🥰
یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...