2777
2789
عنوان

مشکل زنانه.کمک

172 بازدید | 15 پست

سلام خانوما.من این ماه حدود 10روز پریودم عقب افتاد و بیبی چک زدم منفی بود.از دیروز لکه بینی دارم با اینکه اصلا سابقه نداشت اینطوری.نکنه دارم یائسه میشم؟ کسی تجربه ای داره؟ 38 سالمه و دو ساله اقدامم برا بارداری دوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😐حالا من ۱سالع ازدواج کردم میترسم حامله شم ولی از ی وریم میترسم جلوگیری ک میکنم دیگ بچه دار نشم از ی وریم شوهرم بچه دوست دارع 

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

😐حالا من ۱سالع ازدواج کردم میترسم حامله شم ولی از ی وریم میترسم جلوگیری ک میکنم دیگ بچه دار نشم از ...

اصلا جلوگیری نکن.معلوم نیس شاید خدای ناکرده مشکلی باشه و الان بشه درمانش کرد بعدا سخت تر درمان بشه.البته امادگی روحی شما هم خیلی مهمه.ولی یه نگاهی به مراکز ناباروری بندازی میبینی چقدر سخته

اصلا جلوگیری نکن.معلوم نیس شاید خدای ناکرده مشکلی باشه و الان بشه درمانش کرد بعدا سخت تر درمان بشه.ا ...

اخه از شرایط روحی آمادگیشو ندارم ولی شوهرم خیلی دوست داره بهش میگم منو تو هنوز بچه آیم قیافش پوکر فیس میشه😐😂

من ۲۴ اون ۲۷

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

اخه از شرایط روحی آمادگیشو ندارم ولی شوهرم خیلی دوست داره بهش میگم منو تو هنوز بچه آیم قیافش پوکر فی ...

اتفاقا با سن کم صبر و تحملت هم تو بچه داری بالاتره.پا به پای بچه ت بازی میکنی