2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 30 پست
خط بیبی چک‌شما چقد پررنگه برا من دوتا خط کم‌رنگ‌ نبود ولی اینطور پررنگ‌هم نبودانداخت

یعنی باردار بودین؟

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘
عزیزم مثبته مبارکهههه😍😍 واسه منم بعد دو سه ساعتدیدم هاله انداخته ومثبت بود😁 محض احتیاط فردا دوب ...

فردا یکی دیگه میزنم حتما

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم بیبی چک ده روز پیش دوتا خط انداخت اخرین پریودیم هم ۱۵ بهمن بود دیگه من پیگیر نشدم احتمالا با ...

ایشالا که بارداری.علائم چی داری؟

احتمال زیاد میدم مثبت باشه تا پنجشنبه برید آزمايش 

ایشالا.چون خطش دیر افتاد یکم شک دارم

بنظرم دو روز دیگه با یکی دیگه امتحان کن،چون این اصلا رنگ پخش کرده،چند روز عقب انداختی؟

شما جنسیت جنین تون به این زودی مشخص شده ان تی دادین؟

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما جنسیت جنین تون به این زودی مشخص شده ان تی دادین؟

نه تازه امروز هفته ششم رو تموم کردم و سونو دادم،خیلی منتظر تیکر بودم نمی‌دونستم چی بزنم اینو انتخاب کردم

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.
ممنون فقط بزرگ شدن سینه هام دیگه هیچی البته من دوتا بچه دارم 

من همش میخوابم واشتهام زیاد شده.چهار روزه که درد پریودی دارم.زیردلم خیلی دردمیکنه

نه تازه امروز هفته ششم رو تموم کردم و سونو دادم،خیلی منتظر تیکر بودم نمی‌دونستم چی بزنم ...

آهان اوکی عزیزم بسلامتی ان شاءالله سالم باشه به خوشی بغلش بگیری🙏🏻😍🥰

فقط 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آهان اوکی عزیزم بسلامتی ان شاءالله سالم باشه به خوشی بغلش بگیری🙏🏻😍🥰

ممنون عزیزم همچنین برای شما و همه منتظرا

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍.