2777
2789
عنوان

سیگار

714 بازدید | 17 پست

یه بار داشتیم از مسافرت برمیگشیم لب جاده ایستادیم که چای بخریم من بهش پیشنهاد دادم بیا دو نخ سیگار تفریحی بکشیم 

اونم قبول کرد و کشیدیم

بعد از اون تفریحی کشیدنامون زیاد شد

زیاد و زیادتر...

حالا من ترک کردم ولی اون هنوزم میکشه

هم سیگار کشیدنش رو مخمه هم از خودم ناراحتم که سیگاریش کردم

الانم نشسته جلوم داره سیگار میکشه لعنتی 

کی🙄

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید بی ربط باشه ولی دست به قلمت خیلی خوبه🌱

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

افرین بهت😶

منم شوهرم قلیونیم کرد بعد یهو زد بسرم یروز گفتم گل بخریم ببینیم چیه اصلا بدددددترین روز زندگیم رقم خورد به حال زاری افتادم که بعد اون قلیونم حتی ترک کردم از هرچی دوده میترسم سیگار چون دم دسته خیلی سخته ترک کنه بگو از بوی دهتش موقعی که سیگار میکشه خوشت نمیاد یچیو بهونه کن کم کم کمش کنه

‌ بابای بچه هام 🫠

عزیزم🤍

کم کم بهش کمک کن و با روش های‌معقولانه کاری کن ترک کنه

افرین بهت😶 منم شوهرم قلیونیم کرد بعد یهو زد بسرم یروز گفتم گل بخریم ببینیم چیه اصلا بدددددترین روز ...

گل کشیدی مث دیوونه ها شدی  آره؟

من دوران مجردیم با دوستام امتحانش کردم 

خیلی مخم قاطی کرده بود بین رویا و واقعیت گیر کرده بودم تا ۲۴ ساعت

بازم خدا رو شکر با شوهرم دیگه نخواستم گل بکشم🫡

چشم این پیشنهادت که بگم دهنش بوی بد میده خیلی خوب بود 

چرا به ذهن خودم نرسید

حتما عملیش میکنم

مرسی ازت

امیدوارم در کنار همسرت به سالم ترین شکل ممکن خوش باشی همیشه❤️🙂