2777
2789
عنوان

پريودي

103 بازدید | 17 پست

بچه ها راه حلي هست كه پريودي زودتر تموم بشه ؟؟؟

خيلي برام مهمه يك مسافرت كه دوست دارم توش بهم خوش بگذره امروز روز اول پريوديم

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیکار واردی

امضات

نشاسته من شنیدم بخوری بند میاد

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
قرص ضد بارداری اونم باید از قبل بخوری 

از قبل نخوردم الان روز اول پنجشنبه بايد برم مسافرت دوست دارم تااون موقع كم بشه يا قطع بشه

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23

خب من بارها سفر رفتم پریود هم بودم 

حتی مشهد رفتم 

فقط تو صحن نشستم داخل نرفتم 

همیشه هم خوش گذشته 

یه بسته پد بهداشتی مسافرتی تو کیفت داشته باش هر از گاهی برو توالت 

به همین سادگی 

از سرخود قرص خوردن قطعا بهترع

خب من بارها سفر رفتم پریود هم بودم  حتی مشهد رفتم  فقط تو صحن نشستم داخل نرفتم  هم ...

نه بحث اينه كه مسافرت دوست دارم بهم خوش بگذره اخه وحشتناكه هميشه  

ت ا ر 💜وت

چقد میگیری

#سم_باش   کاربر قدیمی اکانت جدید🤝🏻   داستان کاربریم: چهار تا کاربری با سیم کارتای خودم ساختم دو تا آبجیم دو تا مامانم دو تا بابام یکی دوستم یکی همکلاسی (پسر ) یکی یه کاربر همینجا بهم شمارشو داد اینم جدیده با شماره دوس پسرم ساختم امیدوارم نترکه چون دیگه نمیدونم به کی رو بزنم😑🤝🏻
یه مسکن هست به نام ریفن  یه دونه بخور  به اندازه ای قوی هست که درد رو از بین ببره  ...

ممنونم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز