2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غیردولتی هرگز چون زندایی من با دیپلم شده معلم مدرسه غیرانتفاعی بقیه معلمام عین خودش بی سوادن توی اون مدرسه

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

معمولا دوران ابتدایی بهتره بچه تو مدرسه دولتی باشه که با بطن جامعه اشنابشه

اما بچه من چون تو دوران کرونا شروع مدرسه بود.و تعداد بچه های کلاسهای مدرسه دولتی زیاد بود و اموزش مجازی یکسره به حضورمادر کنار بچه و کارکردن درسها با بچه توسط مادربود منم شاغل بودم مجبورا غیرانتفاعی گذاشتمش که تعدادشون ۵نفر بود و مدرسه میرفتن..چون اموزش حضوری واسه کلاس اول مهمه

غیردولتی هرگز چون زندایی من با دیپلم شده معلم مدرسه غیرانتفاعی بقیه معلمام عین خودش بی سوادن توی اون ...

لطفا چون یه مورد دیدین همه رو به همون چوب نزنید..خیلی از مدارس غیرانتفاعی هستن که ستاره دار هستن و گریدشون از تیزهوشان هم بالاتره همونجور که تو مدارس دولتی خیلی از معلمهاشون بادیپلم جذب نهضت شدن و با پارتی جذب اموزش پرورش همه جا تفاوت هست.مهم تحقیق و بعد انتخابه

همین خودش به نظرتون روی اخلاق تاثیر نداره؟

من هم تجربه دولتی دارم هم غیرانتفاعی.بچه اولم دولتی بود شش سال.همش جنگ اعصاب .مدیر و کادرمدرسه انگار پدرکشتگی داشتن با دانش اموز و ولی .ولی امسال غیردولتی.عالی بود تعداد کم.پیشرفت درسی عالی.حرمت دانش اموز نگه میدارن و بچه ها شادترن .بچه های دیگمم گفتم حتی درصورتی ک پول از خوردوخوراکمون بزنم میفرستم غیردولتی حداقل آرامش دارن اونجا

همین خودش به نظرتون روی اخلاق تاثیر نداره؟

بچه که از معلمش محبت ببینه بیشتر درس رو یاد میگیره مدرسه دولتی معلم براش مهم نیست فقط اداره بهش گفته تا مهر تمام میشه تافلان صفحه باید تدریس بشه ولی خصوصی یکم بیشتر وقت میزارن اگرم یاد نگرفت کلاس میزارن بازم براشون

لطفا چون یه مورد دیدین همه رو به همون چوب نزنید..خیلی از مدارس غیرانتفاعی هستن که ستاره دار هستن و گ ...

تا الان چندین مورد دیدم و همه همینطور بودن همه از سر باز میکردن ایشونم گفتن دولتی با غیر انتفاعی با دلیل منم نظر و دلیلم گفتن هرکار خودشون دوست داشته باشن میکنن 

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
لطفا چون یه مورد دیدین همه رو به همون چوب نزنید..خیلی از مدارس غیرانتفاعی هستن که ستاره دار هستن و گ ...

این روخوب اومدی تودبستان بچه ام کلاس اول.سوم چهارم .پنجم معلمشون نهضتی بود و بااین روش وارد شده بود تو مدرسه شیوه رفتارشون مث دهه شصت ک همش تنبیه و هروقت درکلاس ردمیشدم همش جیغ و داد سرطفل معصوم ها.اعصاب ندارین نیاین معلمی.