2777
2789
عنوان

رشته آشپزی

12824 بازدید | 34 پست

من کلاس نهم و باید از همین الان انتخاب کنم که باید چیکاره شم خیلی داشتم به رشته آشپزی فکر می کردم چون یه ذره توش استعداد دارم و علاقه مندم دختر درسخونی هستم و اگه بدونم چیزی که دوست دارم آینده داره سخت تلاش می کنم به رشته تجربی و ریاضی فکر کردن و دیدم خوشم نمیاد بنظرتون واقعا برم رشته هنرستان آشپزی بعد دانشگاه ملل برم آشپز شم یا برم تجربی می خوام یه چی برم برام آینده داشته باشه که زندگیمو بچرخونم

وای من عاشق این رشته بودم ولی دیر فهمیدم که وجود داره

ببین چه آینده ای برای خودت میبینی اگر دوست داری واردش شو 

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شف ۱بین المللم خواستید میتونم درباره شغلم راهنماییتون کنم

برای اینکه یه آشپز بین مللی شم باید چه رشته ای برم هنرستان آشپزی یا کار و دانش راستی درآمدش چقدره خانم شف؟ من شنیدم 6 یا 30 ملیونه درسته

برای اینکه یه آشپز بین مللی شم باید چه رشته ای برم هنرستان آشپزی یا کار و دانش راستی درآمدش چقدره خا ...

من از هیچ کدومش نرفتم.

رشتم تجربی بود.

از طریق فنی حرفه ای باید یه دوره اشپزی ببینی برای مجوز کارهات

بعد اموزشگاههای خصوصی دوره دیدم 

زیر نظر اساتید مطرح

تو دانشکده غیر انتفاعی رشته سر اشپزی بین الملل رو دیدم

بهدش تو تهران دوسال دوره دیدم پیش استاد مهزیار که موسس علوم اشپزی مدرن ایرانن

اخرم تو ازمونهای شف ۲ و شف ۱ شرکت کردم تا تونستم اخرین مدرکم رو تو این رشته بگیرم

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  

ب عنوان کسی که با مربی های آشپزی سر و کار داشته بت میگم رشته خوبیه ب چند دلیل

۱_خودت یک عمری دست پخت‌عالی داری ک خانواده لذت می‌برند و تشویق می‌کنند و تحسین میشی 

۲_یک حرفه بلد میشی ولی انساني و تجربی باید فقط حفظ کنی ولی هیچ ب کارت در آینده نمیاد..من ارشد گرفتم ولی واقعا بعد ک وارد رشته قنادی شدم ب جایی رسیدم ک گفتم کاش کلا از اول اینو میخوندم...

اما در نظر بگیر همت میخواد و تجربه زیاد در طول چندین سال باید کسب کنی..زیر نظر بهترین استاد ها باشی...ب شخصه دنبال این بودم بهترین استاد ها کین و کجان و حتی اگر شهر دیکه بودن برنامه ریزی میکردم برم....

و اینکه اولش درآمد نداری... ب مرور سابقه کار پیدا میکنی ووو و اینکه بعد ها آموزش این کار خیلی خیلی خیلی درآمد داره...

پس همت زیاد میخواد و صبر 

خونده بودم مجبوری چندین ساعت سر پا وایسی عوضش یه عمر لذت آشپزیه

در امدم الان متغیره

اگه جشنواره برا داوری برم ۴۰تومن

اگه وورکشاپ داشته باشم ۶۰تا۱۰۰بستگی به اسپانسر داره

در امدم الان متغیره اگه جشنواره برا داوری برم ۴۰تومن اگه وورکشاپ داشته باشم ۶۰تا۱۰۰بستگی به اسپانس ...

خیلی ممنون راستی برای رسیدن به مرحله چند سال طول کشید

خونده بودم مجبوری چندین ساعت سر پا وایسی عوضش یه عمر لذت آشپزیه

من خودم از نزدیک اشنایی دارم برا خانم اینکار مناسب نیست چون قدرت بدنیش ضعیفه درضمن این کار انقدر سخته که ادم زود سلامتیش از بین میره تو تابستون از گرما ادم تلف میشه تند تند هم باید سفارشات رو اماده کنی از صبح تا شب هم سرپا هستی وقت نداری خودت غذا بخوری روز تعطیل هم نداری البته اگه بخوای تو رستوران یا غذا خوری کار کنی شرایطش اینجوریه 

خیلی ممنون راستی برای رسیون به مرحله چند سال طول کشید

۱۰سال

باکلی تلاش و البته هزینه کردن

اینجور بگم که پوستم کنده شد

البته من همزمان هدف دیگه ای هم دنبال میکردم براهمون خیلی سختی کشیدم

ب عنوان کسی که با مربی های آشپزی سر و کار داشته بت میگم رشته خوبیه ب چند دلیل ۱_خودت یک عمری دست پخ ...

وای چقد عالی درمورد رشته قنادی دانشگاه خوبی سراغ دارین