2777
2789
عنوان

شوهر بد قلق

181 بازدید | 12 پست

بچه ها شوهرم رو مخم،هی به من میگه تو پیش خانوادت از من دفاع نمیکنی،در صورتی که خانواده من هیچ بی احترامی بهش نمیکنن،ولی کلا از همه رفتارای خانواده من ایراد میگیره،به منم میگه مقصر تویی دفاع نمیکنی منم از تو دلگیرم

خسته ترینم

قشنگای که تو رابطه هستین 

من تو پیجم مشاوره رایگان و آموزش های فوق العاده ای می‌ذارم ‌‌خوشحال میشم به جمعمون بیاید🥰💖 nadiaheeydari 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همیییینه  متنفرم از این اخلاقش  مشاوره بهم میگه دفاع کن یا الکی شلوغ بازی دربیا ...

چه جوری دفاع کنیم اخه،وقتی خانوادم حرف بدی بهش نمیزنن،برم بزنم تو دهن خانوادم،وای خیلی رو مخم،همش میگه ازت ناراحتم من و فروختی به خانوادت

خسته ترینم
ی نمونه از دلخوریاشو میگی 

میگه تو در مقابل خانوادت از من دفاع نمیکنی،مثلا با مامانم بیرون بودیم شوهرم به مامانم گفت ابمیوه بگردم مادرم گفت نه من نمیخوام میگه چرا اونجا نزدی تو دهن مادرت بگی باید بخوری،چرا دفاع نکردی 

خسته ترینم
چه جوری عضو بشم؟

اگر اینستا دارید پیجم رو فالو کنید 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️