بچه ها شوهرم رو مخم،هی به من میگه تو پیش خانوادت از من دفاع نمیکنی،در صورتی که خانواده من هیچ بی احترامی بهش نمیکنن،ولی کلا از همه رفتارای خانواده من ایراد میگیره،به منم میگه مقصر تویی دفاع نمیکنی منم از تو دلگیرم
من تو پیجم مشاوره رایگان و آموزش های فوق العاده ای میذارم خوشحال میشم به جمعمون بیاید🥰💖 nadiaheeydari
برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️
میگه تو در مقابل خانوادت از من دفاع نمیکنی،مثلا با مامانم بیرون بودیم شوهرم به مامانم گفت ابمیوه بگردم مادرم گفت نه من نمیخوام میگه چرا اونجا نزدی تو دهن مادرت بگی باید بخوری،چرا دفاع نکردی
برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️