2777
2789

بچه ها من بچه دارم اگه بخام ازشوهرم جدابشم برم ازخونش وخونه بابامم نرم قانون چه تصمیمی میگیره برام؟من دوس دارم ی خونه بگیرم جداگونه بچم چندسال تاک بزرگ بشه کنارم باشه میشه؟

با اجازه اسی 

قشنگای که تو رابطه هستین 

من تو پیجم مشاوره رایگان و آموزش های فوق العاده ای می‌ذارم ‌‌خوشحال میشم به جمعمون بیاید🥰💖 nadiaheeydari 

برای خوشبخت شدن باید خود آگاه شد 🌱 عاشق زندگی میشم وقتی پیامای رضایت بخشتونو از مشاوره میبینم😍ابرای وقت مشاوره درخواست بدید و منتظر پاسخگویی باشید ☁️😇 یه روانشناس که عاشق کمک به ادماست و در تلاشه حال خوب و آگاهی و نور رو سراسر دنیا پخش کنه🥲 پوست انداختم تا به اینجا رسیدم 😉❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا نشه اگه شرایط‌شو داشته باشی بچه بهت میدن 

کاربر آقا هستم،  یه وقت فکر نکنید دخترم   بگید عزیزم گلم بعدا عذاب وجدان بگیرید خدای نکرده خودکشي کنید گفته باشم 

علت جدایی هم ..

شوهرم اگه خانوادش بگن زنتو بکش هم میکشه بهم پول نمیده همیشه پشتموخالی کرده بی محبته یه بچه ننس قدرمنو بچمونمیدونه کتکمم میزنه وتازه فهمیدم اعتیادهم داره

داری ترک منزل میکنی دیگ حالا رفتنت ب هر کجا زیاد برا قاضی مهم نیس خونه خاله بری یا خونه بابا

ولی فک کنم برای ترک منزلت باید دلیل قانع کننده داشته باشی

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕

اگر جدا بشی که دیگه مشکلی نداره هرجا بخوایی بری 

حضانت رو هم تا هفت سال برای شماست 

الان مشکلتون چیه دقیقا

تو با خدای خود انداز کار و دل خوش دار که مدعی اگر نکند رحم خدا بکند ....