2821
2789
عنوان

حس بویایی

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 53 پست
علایمت چی بود من گلوم انگار چاقو زدن آبریزش بینی و عطسه کروناس؟

من روز اول عید اینجوری بودم،انگار با چاقو گلومو بریده بودند😔خیللللی بد بود،دو بار رفتم زیر سرم.تا سرم نزنی خوب نمیشی عزیزم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

علایمت چی بود من گلوم انگار چاقو زدن آبریزش بینی و عطسه کروناس؟

روز اول عطسه

روز دوم احساس سرما و کمر درد و پا درد شدید

روز سوم تب بالا

روز چهارم تب و لرز  و گلو درد وحشناک تا روز ۷

امروز روز ۸ ضعف شدید و سردی کف پا و از دست دادن بویایی

وای واقعا خیلی بده شما ضعیف شده یا کلا نداشتین من نمیدونم کرونا بوده یا نه اخه امروز ۸روزه اطرافیان ...

من چندماه پیش سرما خوردم که احتمالا کرونا بود سه هفته بویایی نداشتم بعدهم حس بویاییم دچار اختلال تشخیص اشتباه شده بود دیگه ازاین مرحله .کم کم بویایی ام برگشت..خیلی حس بدیه تقریبا یکماه شده

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

به خاطر پایین اومدن دوپامین، حس بویایی مختل میشه

مکمل اولترا لیکوپن مصرف کنین یا دو تا گوجه کبابی در هر وعده غذایی بخورین

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
از داروخانه بگیرم ویتامینه؟

بله 

البته اوایل کرونا نایاب شد نمیدونم الان هست یا نه

داروخانه های آنلاین رو چک کنین

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
منم سرفه نداشتم کسی مبتلا نشد .سردرد و گلو درد داشتم فقط

منم سرفه ندارم ولی تب بالا گلو درد و بدن درد شدید 

من بویاییم شاید پنج درصده شما کارخاصی نکردین که برگرده

خودم دارم دارو میخورم اموکسی سیلین و التادین و نیوتادین شما خوردی از این دارو ها؟

ازیترومایسین روزی یه دونه،شربت سرفه،استامینوفن و سرماخوردگی.من به معدمم زده بود.دارو معده هم صبح ناشتا میخوردم.

به خاطر پایین اومدن دوپامین، حس بویایی مختل میشه مکمل اولترا لیکوپن مصرف کنین یا دو تا گوجه کبابی ...

این موارد رو یه پزشک تو اینستا من دنبال میکنم گفته مصرف کنین

Dr.mohamadpour2817

کاملا تو پستشون توضیح دادن علت از دست دادن بویایی چیه و چه چیزی کمک میکنه تا دوباره برگرده

2824
2823
2791
2779
2792