2777
2789
عنوان

دین حقیقت یا دروغ

9607 بازدید | 72 پست

دینی که بهمون گفتن چقدش درسته به نظرتون؟

تعداد رای : 35
نظرسنجی
همش
10
28%
هیچیش
10
28%
بیشترش درسته ولی بخشیش اشتباهه
6
17%
بیشترش اشتباهه ولی بخشیش درسته
9
25%

نظری ندارم از خودم یه گزینه رو میزنم نتایج ببینم

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دینی که نشون میدن با دینی که واقعیه خیلی فرق داره 

از اعمال دیگران نمیشه دین رو قضاوت کرد

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️

به نظر خودمم بیشترش داره فقط محدودیت میسازه وگرنه خدای موسی با خدای محمد یکی نبود؟

پس چرا یکی زن باید با چادر باشه یکی اجبار نیست؟

نکنه خدام نا کامله مجبوره در طی زمان نظرشو تغییر بده؟

من از انسان های باتقوا و مسلمان واقعی کرامت زیاد دیدم که خودمم باورم نمیشد ولی الان دیگه شک ندارم

برنامه ی زندگی پس اززندگی رو حتمن ببینید

یک نَفر پیشِ فَلَکْ ریش گِرو بگذاردبلکه دست اَز سرِ آزردنِ ما بَردارد…

منی که اعتقاداتم به خدا و دین زیاد بود بخاطر این اتفاقای اخیر و بدبختیایی که ایجاد شده از دین افتادم به هیچی دیگه اطمینان ندارم 

احساس میکنم خدایی که میپرستیم اشتباهیه💔

به نظرم یه کاری کردن باهامون که از دین افتادیم

به نظر خودمم بیشترش داره فقط محدودیت میسازه وگرنه خدای موسی با خدای محمد یکی نبود؟ پس چرا یکی زن با ...

بعضی از فرقه های یهودی به حجاب اعتقاد دارند

و اینکه شراب در تمامی ادیان خوردنش حرامه

من یهودی دیدم که مسلمانها با حجاب تر بوده

این مقایسه ی شما اشتباهه 

منی که اعتقاداتم به خدا و دین زیاد بود بخاطر این اتفاقای اخیر و بدبختیایی که ایجاد شده از دین افتادم ...

اوم عین خودم تا سال قبل نفر دوم مسابقات حفظ قرآن استان بودم ولی چیز هایی دیدم که بلکل نابود شدم

به نظر خودمم بیشترش داره فقط محدودیت میسازه وگرنه خدای موسی با خدای محمد یکی نبود؟ پس چرا یکی زن با ...

اادیان همه یکی ان و هدفشون یکیه.

منتها هر پیامبری که بعد پیامبر قبلی میمده یه جوری دین و به روز تر میکرده.

چون مردم گنجایش اینکه بخوان یهویی به همه ی احکام ایمان بیارن و نداشتن...

به خاطر همین هر پبامبری پیامبر بعدی رو بشارت می‌داده.

به مرور زمان و نبودِ پیامبران ادیان دچار تحریفِ بشر شدن!

اصل ادیان شبیه به همه..

بعضی از فرقه های یهودی به حجاب اعتقاد دارند و اینکه شراب در تمامی ادیان خوردنش حرامه من یهودی دیدم ...

خب اینش درست ولی دلیل درستی کامل اسلام چیه؟

فقط چون تو قرآن اومده

چرا دارن خدایی رو معرفی میکنن که جهنمشو پر آدم میکنه 

چرا آدما باید از ترس عذاب خدارو بپرستن

و  چرا این همه تفاوت به عناوین و دستورات دین هاست

به تظرم هر دینی در جایگاه خودش درسته 

نه کاملا غلطه نه کاملا صحیحه