2789
وای مامی بهارک منم دو هفتس از خواب که پامیشم ،راه که میرم درد دارم نکنه بچم اومده پایین؟بدنشه برام من شرایط استراحت مطلقو ندارم تو زندگیم!هرچی به شوهرم میگم بزار برم پیش ماما بگم میگه نه چیزیت نیست آخه مامای نامردم برام یازده خرداد وقت زده بیشعور
یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اخه قبلش دیگه داغون شدم به خاطر تنبلی که داشتم حدود ۴سال. بیشتر به فکر نینیمم.تازه یه بار اولا نزدیکی داشتم درد داشتم دیگه ترسیدم
اللهم صل علی محمد وآل محمد.عجل فرجهم. خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا هزاران بار شکرت.خودت مراقب فرشته کوچولو منو و عشقم باش.اللهم صلی علی محمد وال محمد عجل فرجهم
عسل جون شاید درد لگنت باشه جون منم موقع بلد شدن پهلوی راستم بدجوری تیر میکشه دکتر گفت مشکلی نیست
خدایا خودت پسرکوچولومو برام حفظ کن...به هرکسی که منتظره ازین هدیه های قشنگت بده
به پهلو چپ مامی بهارک اما خوابم نمیبره سختمه بعد گاهی رو پهلو راست میخابم راحت ترم!پانا نگران نباش دل درد و کمرد طبیعیه برابعضی ها ،رحم بلآخره داره رشد میکنه اما اگه شرایطشو داری برو به متخصص یاماما بگو یا صداقلبشو بشو استرست کم بشه!رویسا هفته چندمی؟
رویسا این خط وسط ران و سمت چپ زیر دلمه!اگم تو خواب دستشویی بگیرمو نفهمم بعده پامیشم دردش بیشتره