2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 33 پست
شوهرم داری ! خب از اول پرو شده  من یاد ندارم چکارش کنی از اساتید نی نی سایت بپرس

وقتی 15سالم بود شوهرم دادن😔💔. 

تموم ذوق و شوق زندگیمو ازم گرفتن😔

خدایا خودت مواظب خانوادم باش. ❤🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اینقدر از زندگی خستم هزاران بار بیشتر خودکشی کردم اما بی فایده بودع خدا نمیخاد بمیرم

خوبدترین کاروکردی وخداباهات بوده که زنده ای اگه مشکلی بخادحل بشه ادم زنده میتونه حلش کنه مردن که نشد راه حل

خوبدترین کاروکردی وخداباهات بوده که زنده ای اگه مشکلی بخادحل بشه ادم زنده میتونه حلش کنه مردن که نشد ...

اخه میدونی تحمل اینهمه مشکل رو ندارم نمیتونم سرکوفت بشنوم چرا همش منو ب تمسخر میگیرن مگ من ادم نیستم مگ من قلب ندارم مگ احساس ندارم چرا اینقد اذیتم میکنن😭😭😭😭😭

وقتی 15سالم بود شوهرم دادن😔💔.  تموم ذوق و شوق زندگیمو ازم گرفتن😔

زیادم بد نشده 

الان همه ۲۰ ساله ها در به در ذکر و چله برمیدارن برای شوهر 

فقط چون اون موقع کم سن بودی یاد نداشتی الان کم کم یکم شوهرتو با زرنگی و سیاست کنترل کن

😔😔😔منم مث توام

فداتشم عشق دمار از روزگارمون در اورده من که الان 8سال درگیر عاشقی ام فکرم ذهنم همش شده اون ولی بازم دلمو خفه میکنم سه سال که جدا شدم ازش صد سال گذشته برام خدا نصیب دشمنم نکنه نرسیدن به عشق 

فداتشم عشق دمار از روزگارمون در اورده من که الان 8سال درگیر عاشقی ام فکرم ذهنم همش شده اون ولی بازم ...

قربون  دلت برم من. 

درکت میکنم عاشق باشی و بهش نرسی😭

من نمدونم مشکلت چیه ولی هرچی باشه راهی براش هس دنیابه اخرکه نرسیده اگه ازدواج ناموفق داری خب طلاق وا ...

متاسفانه بخاطر بچمم ک شدع نمیتونم طلاق بگیرم نمیخام بچه طلاق باشه همش سرکوفت بزنن بهش 

قربون  دلت برم من.  درکت میکنم عاشق باشی و بهش نرسی😭

فداتشم تا درد عشق رو نکشیده باشی ادم عاشق رو درک نمیکنی به قول خودت ادمو مسخره میکنن که بیخیال بابا نمیدونن که تو دل ما چ خبره خواهرای من هیچکدوم عاشق نشدن درک هم نمبکنن فدای دلت میگذره 

سلام خانوادت چی میگن؟ مشکل اصلیت چیه؟

پسرم بازی میکنه همش میگن بچتو جمع کن برو خونت. 

هی تیکه میندازن پسرت اینحوریه شوهرت فلانه خودت اینجوری و اونجوری هستی همش عیب و ایراد😔😔😔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792