2777
2789
عنوان

زخم رحم🥺

142 بازدید | 19 پست

سلام خانوما امشب رفتم متخصص هم تنبلی تخمدان داشتم هم زخم رحم 

یه سه ماه قبل هم دکتر رفتم اما اونجا نداشتم الان رفتم فهمیدم بعد به شوهرم اینجوری توضیح دادم 

گفتم به خاطر عفونت و شما هم پیشگیری نکردین گفتم دارو بخور نخوردی قبلاً داشتم بعد گفتم پیشگیری نکردی تو بدنت مونده باز انتقال دادی به من اینجوری شد 

سرکار هستش از اون موقع سرد شد قبل این که خبرو بدم خیلی حالش خوب بود خوشحال بود تا قبل اینکه دلیل رو بگم گفت غصه نخور عزیزم فردا میریم دکتر درمان میکنیم اما از اون موقع ناراحته سرد صحبت می‌کنه چیزی نمیگه بنظرتون بد گفتم چیکار کنم چی بگم ناراحت نشه ؟!!🥺😕

خیلی بدگفتی

خیلی از دکترا برای اینکه هزینه فریز بگیرن میگن زخم داری حتما با یه دکتر دیگه مشورت کن ببین اون هم تایید میکنه که زخمی یانه

دوتا از نزدیکان من الکی بهشون گفتن زخم داری باید فریز کنی درصورتی که اصلا زخم نداشتن

خیلی بدگفتی خیلی از دکترا برای اینکه هزینه فریز بگیرن میگن زخم داری حتما با یه دکتر دیگه مشورت کن ب ...

جای متخصص رفتم چک کرد گفت باید فریز کنید هزینش یه تومنه به شوهرم گفتم گفت اصلا غصه نخور فردا خودم می‌برمت درمان میکنیم اما اینجوری گفتم کلا یجوری شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جای متخصص رفتم چک کرد گفت باید فریز کنید هزینش یه تومنه به شوهرم گفتم گفت اصلا غصه نخور فردا خودم می ...

خوب ناراحت شده انداختی گردنش

خواهرانه میگم یه متخصص دیگه بزار معاینت گنه شاید زخم نداشته باشی 

یکی از بهترین دکترای مشهد رفتم  چی بگم بنظرت که ناراحت نشه ...

اینکه داره تودرمانت همراهیت میکنه ازش تشکر کن وبگو ازاین به بعد باید هردومون بیشتر بهداشتورعایت کنیم

فریز کردن 40روز نیاز به مراقبت داره ونباید رابطه داشته باشید 

منخودم تازه ازدواج کرده بودم انجام دادم

اینکه داره تودرمانت همراهیت میکنه ازش تشکر کن وبگو ازاین به بعد باید هردومون بیشتر بهداشتورعایت کنیم ...

ممنونم از راهنماییتون بانو✨🦋 

عزیزم شما رفتین فریز کردین درد نداشت...

سلام منم زخم دارم و چهار ماهه ک با دارو خوب نمیشم ب دکترم درباره فریز گفتم گفت نه نمیخاد ولی نمیدونم ...

سلام عزیزم دلم من جای متخصص خانم موسوی رفتم تو احمد آباد خیلی تعریف میکردن خودش سونو داشت همه چی بعد اومد معاینه کرد گفت زخم داری آخه من یه سال بیشتره عفونت دارم و بعد سنوگو گرفت و دید تنبلی دارم گفت بیا برات فریز کنم چون با دارو درمان نشده عفونتت و تبدیل به زخم شته

سلام عزیزم دلم من جای متخصص خانم موسوی رفتم تو احمد آباد خیلی تعریف میکردن خودش سونو داشت همه چی بعد ...

ن من خدارو شکر هیچ مشکل دیگه ای ندارم بديش اینه ک بدنم هیچ علائمی نداره موقعه بیماری بخاطر همین خیلی دیر فهمیدم وقتی اسمیر دادم متوجه شدم ک عفونت شدید p2 , دارم 

شما اقدامم دارین؟؟ 

خدایا حتی تو بدترین شرایط شکرت ❤
ن من خدارو شکر هیچ مشکل دیگه ای ندارم بديش اینه ک بدنم هیچ علائمی نداره موقعه بیماری بخاطر همین خیلی ...

شاید در اون حد نیس که بخواد زخم بشه گلم نه ما اقدام نداریم گلم هنوز یه ساله ازدواج کردیم