2821
2789
عنوان

مرد سرد

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 28 پست
کم کم هماهنگ میشید

بچه دار بشیم که خیلی بدتر میشه 

من نگران آیندم چون وقتی فاصله ی رابطه هامون طولانی میشه من عصبی میشم خیلییی 

اگر بچه داشته باشم بشم یه مادر سگ اعصاب؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برادرشوهرم اینطوری بود یه مدت قرصخورد دیگه نخورد که باز سرد ششده بود باز دپباره قرصاش شروع کرده

برادر شوهرت چجوری سرد بود؟ شوهر من مشکل جسمی نداره مشکل نعوظ و زود انزالی نداره راحتم تحریک میشه ولی میلش کمه دیر به دیر رابطه میخواد 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
بچه دار بشیم که خیلی بدتر میشه  من نگران آیندم چون وقتی فاصله ی رابطه هامون طولانی میشه من عصب ...

با بچه اصلا فرصت رابطه نمیمونه 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
برادر شوهرت چجوری سرد بود؟ شوهر من مشکل جسمی نداره مشکل نعوظ و زود انزالی نداره راحتم تحریک میشه ولی ...

کلا خانواده همسرم اینجورین . منتها برادر شوهرم پی درمان رفته به خاطر ترس از خانواده زنش . همسرمن نه . باورت میشه ابجی گاهی اوقات تا سه ماه هم میشه وخبری نیس؟ 

اره کلا مثل شوهرت هستن .

خب از همین میترسم دیگه الان که تنهاییم اینطوریه بعدا میخواد چی بشه

کلا خانواده همسرم اینجورین . منتها برادر شوهرم پی درمان رفته به خاطر ترس از خانواده زنش . همسرمن نه ...

اصلا چیزی بهش نمیگی؟ 

ببین وقتی بهش میگم ناراحت میشه و تا یه مدت خیلی خوبه 

ولی بعدش دوباره انگار یادش میره 

همه جیزشم عالیه محبت اخلاق خرج کردن برای من 

روزی صدبار بوسم میکنه بغلم میکنه 

مشکل جسمی هم اصلا نداره فقط فاصله ی رابطه هامون زیاده بنظر من باید یک شب درمیون باشه 

ولی همسرم ماهی دو سه بار 

چرا به شوهرم گفتم میگه اگه میدونسته من اینجوریم باهام ازدواج نمیکرده .

ت

تهدیدش کن جدا میشی شاید تغییر کرد 

ببین وقتی بهش میگم ناراحت میشه و تا یه مدت خیلی خوبه  ولی بعدش دوباره انگار یادش میره  ه ...

اگرورزش نمیکنه مجبورش کن

تاثیر داره 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اگرورزش نمیکنه مجبورش کن تاثیر داره 

آخه وقتی خودم میبیم وقت ورزش نداره چجوری مجبورش کنم؟ 

صب میره سره کار شب ساعت 9 و نیم میاد 

آخه وقتی خودم میبیم وقت ورزش نداره چجوری مجبورش کنم؟  صب میره سره کار شب ساعت 9 و نیم میاد&nbs ...

خسته میشه بهش حق بده

2823
2791
2779
2792