2821
2789
عنوان

مرد سرد

717 بازدید | 28 پست

من شنیدم یه سری کا که رفتن دکتر و فهمیدن مشکل از کجاست برای همیشه درمان شدن و برعکس خیلی هم گرم شدن 

مثلا درمان هورمونی و... راه حلی دائمی هست؟ 

شنیدید کسی بره دنبال درمان بی میلی و برای همیشه خوب بشه؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️

دکتر متخصص

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دکتر متخصص

خب بریم پیش متخصص برای همیشه درمان میشه؟ 

من اگر خودم برم پیش ماما نمیتونه کمکم کنه؟ 

میشه ساده رد نشی؟ دخترا بابایین منم بابام مریضه و دلم هزار تیکه شده میشه یه دعا مهمونم کنی الهی غم و مریضی عزیزات نبینی 🤲🥺❤️بابام گرفتار مریضی سرطان شده من اول و آخر امیدم به خداست بعدش نگاه ابوالفضل و مادرش ام البنین 🥺🥺🤲🤲🤲❤️
به نظرم باید قبل ازدواج در مورد این مسائل حرف زد که سردی و گرمی طرف مشخص بش

الزاما قبل از ازدواج مشخص نمیشه برا منکه کاملا برعکس شد  

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
به نظرم باید قبل ازدواج در مورد این مسائل حرف زد که سردی و گرمی طرف مشخص بش

قبل ازدواج فکر میکردم از دستش شب و روز ندارم 

البته واقعا گرم بود ولی بعد ازدواج بی میل شد 

ریشه اش پیدا بشه شاید

اونم اگر همسرت همکاری کنه

ولی تهش مرد سرد رو نمیشه تبدیل به گرم کرد شاید بشه کمی بهترش کرد

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
الزاما قبل از ازدواج مشخص نمیشه برا منکه کاملا برعکس شد    

آره واقعا

خب بریم پیش متخصص برای همیشه درمان میشه؟  من اگر خودم برم پیش ماما نمیتونه کمکم کنه؟

بله درمان میشه

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ریشه اش پیدا بشه شاید اونم اگر همسرت همکاری کنه ولی تهش مرد سرد رو نمیشه تبدیل به گرم کرد شاید بشه ...

ببین سرد نیست فاصله ی رابطه هامون زیاده 

اگر من هرشب بخوام هرشب هست و توی رابطه خیلی هیجانیه

ولی اگر بذارم به اختیار خودش ماهی دوباره ولی خیلی پر هیجان

آره واقعا

اوم منم واقعا سوالمم یجوریه نمیتونم اصال تو سایت بپرسم چون نازدم هستیم محرمیم از مادرمم نمیتونم بپرسم 

بنده خدا خودشم ناراحته بهرحال انشالله حل بشه 

اللهم صل علی محمد وآل محمدبرای شهدای امنیتبرای سایه ی پرچمی که نام الله ِش شده برکت دلامون برای مردم عزیز و مهربون کشورمیدنیا ممنون قلب مهربونت میشم واسه کار نامزدم یه صلوات مهمونم کمی❤️🦋 متفاوت بودن عقاید ماهم دلیل قانع کندده ایی نیست بهم دیگه بی احترامی کنیم   با افتخار یه کوردم و پشت دین و ولایتمم هستم من اگه خطاکارم پای اسلام ننویسین اون خطای منه
ببین سرد نیست فاصله ی رابطه هامون زیاده  اگر من هرشب بخوام هرشب هست و توی رابطه خیلی هیجانیه ...

کم کم هماهنگ میشید

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
باید همیشه دارومصرف کنه تا جایی که من شنیدم .

واقعا؟ 🥺🥺🥺

2823
2791
2779
2792