2777
2789
عنوان

چی کار کنم حاجتم براورده بشه.

1200 بازدید | 29 پست

نگید به صلاح نیست . خدا اون قدر  قدرت داره که میتونه به صلاح کنه 

خواهش میکنم . راهکاری نداری ؟؟؟

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حاجتت ازدواجت؟

نه کامل ازدواج نیست دقیق 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

۴۰ یاسین

۴۰ یاسین تو ۴۰ روز. یا ۴۰ تا یاسین پشت سر هم هم میشه خوند 

دلم خیلی گرفته خدا منو نمیبینه. یا میبینه  میگه بخیالش بنده های دیگم هستن این بره درک 

۴۰ یاسین تو ۴۰ روز. یا ۴۰ تا یاسین پشت سر هم هم میشه خوند 

۴۰ روز من ندیدم حاجت کسی براورده نشه 

اگر شبانگاه کسی را در حال گناه دیدی صبح به چشم گناهکار به او نگاه مکن شاید سحر توبه کرده و تو ندانی
۴۰ روز من ندیدم حاجت کسی براورده نشه 

خوارد گفتن سوره طه بخون ۴۰ رو حاجت روا میشی.  نشد 

به نظرت من دارم  اشتباه میخونم. 

سلام بانو جان طاعات قبول.

حاحت که صد در صد براورده میشه منتها به سه حالت که امام سجاد(ع) تو حدیثی فرمودند تو نت بزنید میاره. یعنی کسی که در میکوبه بالاخره به روش باز میشه اما به شکلی که خدا صلاح بدونه، بله خدا قادره اما ظالم نیست و باید بهش اعتماد کنیم و مهربانیش رو باور کنیم و به یقین برسیم که بهترین برای ما اونیه که رقم بزنه.به قول استاد فاطمی نیا ره یا تو دامنت میریزند یا تو حسابت.

اما کیفیت دعا هم خیلی مهمه. اول باید موانع استجابت دعارو از سر راه برداشت که گناهان هستند، یعنی قبل هر ذکر و چله ای باید مراقبه داشت، نماز اول وقت و ترک محرمات و انجام واجبات. گناه هم کوچک و بزرگ نداره ذات گناه بی ادبی در برابر خداونده و باید ترک بشه.

بعد هم یک سری دعاها و نمازها خیلی مجرب هستند از جمله نماز شب که آثار اخروی و دنیویش عجیب هستند به قول آیت الله قاضی ره دنیا میخواهی نماز شب بخوان آخرت میخواهی نماز شب بخوان.

میتونید یک چله بگیرید که چله های مختلفی هست، یکی از مجرب ترین هاش چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس ره هست. با حسن ظن و امید دعا کنید توکل و توسل داشته باشید ان شاالله حاجاتتون براورده به خیر بشه و التماس دعا.

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

دلم خیلی گرفته خدا منو نمیبینه. یا میبینه  میگه بخیالش بنده های دیگم هستن این بره درک

این ها همش وز وز شیطانه در گوش ما

صبر کنید و توکل و توسل داشته باشید

آیت الله بهجت ره میگفتند امام رضا(ع) خودشون فرمودند محاله کسی به ما اهل بیت(ع) پناه بیاره و پناه ندیم.

تو این کانال تو ایتا عضو بشید حاجت رواییهارو بخونید: haghshenas110

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀