سلام خوبی عزیزم دختر منم تو یک ماهگی قولنج شدید داشت و دلدرد مخصوصا دکتر براش همین قطره رو نوشت بعد از اینکه به دخترم میدم جوری سرفه میکنه و خفه میشه باهاش وه اصلا نمیتونه نفس بکشه میتونید بگید برا چیه؟😟
سلام ببخشید من دخترم ۲ ماهشه و میلکازیم رو باید هربار قبل شیر خوردن بهش بدم؟ چون شیرخودم میخوره
سلام عزیزم اطلاعی ندارم چون شیر خودت رو میدی میلکازیم باید داخل شیر ریخته بشه،اما قطره رامنوفلور رو میشه داد،والبته چون شیر خودت میدی خودتون باید تغذیه تون رو کنترل کنید
عه چه بد ،بابا میلکازیم برای اسهاله بزن تو گوگل سرچ کن، نده دیگه پیش متخصص خوب ببر
سلام ببخشید من پسرم به لاکتوز حساسه و چند روزه مجبور شدیم شیر خشک بدون لاکتوز بدیم و بهتر شد .ولی از اول مادرش قصد شیر خودش رو دادن داشت و شیر هم داره ولی بچه میخوره اسهال میشه.حالا میخوام بدونم این قطره میلکازیم چطور بود با شیر مادر این قطره رو بدیم حل میشه مشکلش ؟ آخه من خیلی گشتم توی سایتها و یوتویوب انگلیسی بابت حساسیت به لاکتوز .اونها اصلا قطع نمیکنن شیر مادر رو مثله دکترهای ایرانی !!! میگن ادامه بدین به مرور درست میشه ! بچه داغون میشه اونجوری ولی میگن بازم فواید شیر مادر بیشتر از اسهال شدنشه .حالا میخوام بدون این میلکازیم جواب میده؟؟
سلام ببخشید من پسرم به لاکتوز حساسه و چند روزه مجبور شدیم شیر خشک بدون لاکتوز بدیم و بهتر شد .ولی از ...
سلام اینکه بشه برای کسی که شیر خودش رو میده استفاده کرد یا نه اطلاعی ندارم ،برای عدم تحمل لاکتوز بهتر نیست خود مادر چیزهایی ک لاکتوز دارن نخورن؟ مثل نوزادی ک رفلاکس داره و مادر یه رژیم خاص رعایت کنه
سلام اینکه بشه برای کسی که شیر خودش رو میده استفاده کرد یا نه اطلاعی ندارم ،برای عدم تحمل لاکتوز به ...
منم از دیشب شرو کردم. بچم شیر مادر میخوره. خودم رژیم سفت و سخت خوراکی نفاخ و لبنیات گرفتم.من نمیتونم شیرخشکیش کنم چون اعتقاد ب شیر مادر دارم.توو رژیمم هرچقدر شیرم کم شده باز شیر خودمو میدم. 15 ماهشه سعی میکنم غذا هم بدم بهش. هرچند با دندون در اوردن بی اشتها شده. میلکازیمم قبل از شیر دادن ب بچه میدم بعدش شیرش میدم.اسهال بچه من بخاطر لاکتوز نیس. فک میکنم ویروسیه.. چون یک ماهه اسهال شده از اولش اینجوری نبود..