2777
2789
عنوان

دانشگاه آزاد

219 بازدید | 23 پست

میخوام برم دانشگاه ولی فقط۳ ماه تا کنکور مونده و معدل هم تاثیر داره که معدلم ۱۰ هست😑 میخوام برم دانشگاه آزاد به نظرتون چه رشته ای برم که هم آینده دار باشه هم ارزون باشه 

کلا دانشگاه آزاد چقدر پولش میشه؟؟؟

لطفا راهنمایی کنید

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم لایک کنید

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐

حسابداری، حقوق، مدیریت مالی و بازرگانی 

اینا خوبن، بازم در اینده بستگی به تلاش خودت داره که درامدت چقدر باشه

اگه میتونی ترمیم معدل کن که ملی قبول بشی

به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند».

ایامیشه بدون کنکور رفت دانشگاه دولتی؟

یه قانونی هست که میگه:گاهی هرچقدر بیشتر پافشاری میکنی وبیشتر سمتش میری و درگیرش میشی اون بیشتر از شما دور میشه🧡🍂... پس رها کن بره شاید رسیدن تو رها کردن باشه! به قول جمله ای که تو کتاب کیمیاگر نوشته بود: انچه قسمت توست از کنارت نخواهد گذشت....                                             کارما میگه هرکسی رو بیشتر از لیاقتش دوست داشته باشی بیشتر از لیاقتت ضربه میخوری🤌🪐
حسابداری، حقوق، مدیریت مالی و بازرگانی  اینا خوبن، بازم در اینده بستگی به تلاش خودت داره که در ...

ارزون باشه 

دانشگاه آزاد چقدر میگیرن ؟

من با برخی ۳۰۰ یا ۴۰۰ میتونم پولشو بدم؟

حسابداری، حقوق، مدیریت مالی و بازرگانی  اینا خوبن، بازم در اینده بستگی به تلاش خودت داره که در ...

ارزون باشه 

دانشگاه آزاد چقدر میگرن؟

من با برخی ۳۰۰ یا ۴۰۰ میتونم پولشو بدم؟

ارزون باشه  دانشگاه آزاد چقدر میگیرن ؟ من با برخی ۳۰۰ یا ۴۰۰ میتونم پولشو بدم؟

اره میتونی، ولی خب بستگی داره دانشگاهت چقدر از محل زندگیت فاصله داشته باشه، هزینه خوابگاه و خوردخوراک و رفت و امدت هم درنظر بگیر

به گفته ی مولانا:« آنکس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند».
برحسب سوابق، بله میشه

ببخشید میشه به طور خلاصه بگید چه رشته هایی رومیشه بدون کنکور دانشگاه دولتی رفت؟

برحسب سوابق، بله میشه

مثلا حسابداری ،طراحی دوخت ، زبان عربی و انگلیسی، کودکیاری اینارو میشه بدون کنکور دانشگاه دولتی رفت؟