2777
2789
عنوان

چی بگم !

68 بازدید | 8 پست

تا حالا شده دوس پسرتون یا نامزدتون یه مرد از دوساش یا خونوادش براش خیلی مهم باشه جوریکه مسائل کاری با اون فرد رو به قرار با شما گاهی ارجح بدونه!! 

ما قرار داشتیم ولی نامزدم داشت با برادرش راجع به کار صحبت میکرد اصن فراموش کرد قرارمارو! 

۴ ساله باهمیم ۱سال عقدیم

نظرتون رو بهم بگید مچکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بعضی اوقات پیش میاد آدم سرگرم یه کاری میشه و فراموش میکنه چیز میز هاشو . 

بعدشم از این دید نگاه کن که به فکر راحتی تو بوده و دنبال اینه که با کار کردنش زندگی رو برات بهتر کنه 

شده از درد بخندی ک نبارد چشمت!من در این خنده ی پر درد مهارت دارم:)🖤

بعضی مردا انقدر حواس پرتن که مدام باید یکی بهشون همه چیز رو یادآوری کنه..به فلانی زنگ بزن به فلانی سر بزن فلانی ناخوشه برو عیادت فلان چیزت رو جا نزاری فلان کار یادت نره.. مدام باید بهشون یاداوری شه.. گاهی هم طرف حواس پرت نیست ولی کارش خیلی واجب بوده و نمیتونسته ول کنه بره سرقرار و گردش و..

اگر کار همیشه اش باشه و شما اولویتش نیستی هیچ وقت و عمدی این کارو میکنه و اگر ناراحت شی عذرخواهی یا جبران نمیکنه و از دلت در نمیاره حتما با یه مشاور صحبت کن

پیش میاد گاهی مردا مثل زنا نیستند به چندتا چیز فکر کنند حتما روی کارش تمرکز کرده ناراحت نباش از کم توجهی نبوده حتما

میشه لطفا واسه تایپیک آخرم گزارش بزنی صلوات میفرستم واست

گزارش زدید لایک کنید ۳تا صلوات بفرسم

ثروت به سمت من می آید ثروت من چیزایی هست که دوست دارم ☺
بعضی مردا انقدر حواس پرتن که مدام باید یکی بهشون همه چیز رو یادآوری کنه..به فلانی زنگ بزن به فلانی س ...

من باهاش تماس گرفتم ولی جواب نداد اصلا بعد ۲ بار جواب داد گفت درگیر بودم منم خیلی اروم گفتم خب ناراحت میشم منم باحال نیست میتونسی بهم زنگ بزنی گفت حق داری بعد گفت بعدا حرف بزنیم ! نمیدونم بد گفتم ناراحت شد گفت بعدا حرف بزنیم یا حق ب جانب من فقط گفتم باحال نبود این کار من ناراحت شدم 

من باهاش تماس گرفتم ولی جواب نداد اصلا بعد ۲ بار جواب داد گفت درگیر بودم منم خیلی اروم گفتم خب ناراح ...

همین که گفته حق داری یعنی کارش عمدی نبوده، اینکه ناراحتی تو مودبانه ابراز کردی کار خوبی بوده، اینکه پشت تلفن سعی نکرده بهانه تراشی کنه دروغ بگه و بپیچونه بهتو یا دست پیش بگیره و بگه تو بیکاری من سرم شلوغه و گرفتارم ومثل تو بیکار نیستم و..ازین مدل سبک حرف زدن های مردا.. نشون میده شوهرت فهم و درک بالایی داره