2777
2789
عنوان

پشیمونی از بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4038 بازدید | 33 پست
اصلا به این چیزا فکر نکن ،به دنیا بیاد هم خودت هم پسرت عاشقش میشین

بعید بدونم بااین فاصله از ۳نفره بودنمون بچه کوچیک برامون جذابیت داشته باشه،من خودم روحیه مادرانه ندارم هنوز فکر میکنم مجرد و تنهام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی کار اشتباهی کردی باردار شدی....

خیلی 

من با خواهرم ۱۳ سال تفاوت سنی دارم اصلااا همو درک نمیکنیم

کاشکی مامانم این اشتباهو نمی‌کرد و من تک فرزند میموندم....

وقتی تک بودم خیلی بهتر بود......

یعنی میخوای بچه خودتو بکشی🤦🏻‍♀️چجوری دلت میاد نگو تروخدااا🥺

الان که بدنیا نیومده نیارمش بهتر از اینه که به دنیا بیاد ولی نتونم مادری کنم و بی محبت باشم نسبت بهش

الان که بدنیا نیومده نیارمش بهتر از اینه که به دنیا بیاد ولی نتونم مادری کنم و بی محبت باشم نسبت بهش

بدنیا نیومده ولی زنده است

و توی این دنیا تنها پشت و پناهش شمایی

بعدن کدوم مادری که به بچه ی پاره تنش بی محبته 

مگه یبار مادری نکردید فرق این طفل معصوم با فرزندتون چیه؟

شما یکبار بخاطر خودتون یا فرزندتون خواستید باشه حالا باز بخاطر خودتون یا هر دلیل دیگه میگید نباشه این جون یک انسان 

در ضمن نزارید این حستون به جنینتون منتقل بشه اون الان شما براش همممممه چیزشید سعی کنید افکار منفی را از خودتون دور کنید و جنینتون عشق و محبت بدید

بدنیا نیومده ولی زنده است و توی این دنیا تنها پشت و پناهش شمایی بعدن کدوم مادری که به بچه ی پاره ت ...

میگید تنها پشت و پناه .کاش همه مادرا وقتی میخواستن بچه هاشونو به دنیا بیارن ازشون میپرسیدن احتمالا خیلیامون خواهان به دنیااومدنمون نبودیم.من با فرزند اولم هم خیلی رابطه خوبی نداشتم الان که بزرگتر شده رابطه مون بهترشده

میگید تنها پشت و پناه .کاش همه مادرا وقتی میخواستن بچه هاشونو به دنیا بیارن ازشون میپرسیدن احتمالا خ ...

در هر صورت کار درست هر چی باشه سقط نیست 

در مورد رابطه هم علاوه بر غریزه مادری نیاز به آموزش هم هست مخصوصا اگر خود مادر در کودکی آسیب دیده باشه 

در هر صورت کار درست هر چی باشه سقط نیست  در مورد رابطه هم علاوه بر غریزه مادری نیاز به آموزش ه ...

در کودکی خیلی بمن توجه می‌شده الانم همینطور خیلی مورد حمایت و توجه خانواده ام ولی  بچه دوست ندارم

در کودکی خیلی بمن توجه می‌شده الانم همینطور خیلی مورد حمایت و توجه خانواده ام ولی  بچه دوست ندا ...

خوب باید بگم اتفاقا توجه زیاد خودش آسیب زننده است  در هر صورت شما خودت مادری و هیشکی اندازه شما بچه تونو دوست نداره 

امیدوارم در کنار فرزندانتون خوشبخت باشید

میگید تنها پشت و پناه .کاش همه مادرا وقتی میخواستن بچه هاشونو به دنیا بیارن ازشون میپرسیدن احتمالا خ ...

عزیزم اینا رو نمیتوتستید قبل بارداری بهش فکر کنید؟

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

در عالمِ ذَر، یک روح، جنینِ شمارو انتخاب کرده و انتخاب کرده که شما مادرش باشی

با سقط این جنین، شما حق حیات رو ازش میگیرین در صورتیکه حق ندارین این کلرو بکنید

پروردگارا، سرنوشت مرا خیر بنویس، تقدیری مبارک، تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم (دعای عرفه)

اینکه میگی حسی بهش نداری و کلا حس مادرانه نداری چون بچه اولت بزرگ شده و یکم از فضای بچه داری دور شدی اما واقعا میگم بهترین تصمیم عمرت رو گرفتی. وقتی بدنیا بیاد مهرو عاطفه ات یهو بیدار میشه و میفهمی چقدر این تصمیم زندگیتو متحول میکنه

کاربری ۴ ساله ام ترکید.. بخاطر یه اعتراض مسالمت آمیز🤫🤫
در کودکی خیلی بمن توجه می‌شده الانم همینطور خیلی مورد حمایت و توجه خانواده ام ولی  بچه دوست ندا ...

بهت قول ميدم بعد دنيا اومدنش 

به خودت ميگي قبل اين من چطوري حالم خوب بود 

و با بچه ي دوم تازه حس مادر بودن رو تجربه ميكني 

بچه ي اول همش ترس و استرس و بي تحربگي هستش 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد