سلام من یه پسر ۱۴ساله دارم قصد بارداری نداشتم دوستم همش گفت اگه نیاری پشیمون میشی ،بچه ت تنها میمونه انقد گف تا باردار شدم الان ۲ماهمه هرروز فک میکنم برم سقط کنم یدونه بچه کافیه ولی چون خانه دارم خیلی تنهام به نظرتون چکار کنم تا دیرتر نشده اینو سقط کنم زیاد روحیه مادرانه ندارم پسر اولیو ۱۹ساله م بود به دنیااوردم
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
نه اصلا اینطوری فکر نکن، کلا زندگیت با این بچه کوچیک رنگ میگیره، من خودم خیلیا رو دیدم که اصلا بنظر نمیرسید حوصله داشته باشن اما بعد زایمان مهر بچه که به دلشون میوفته کار خودشو میکنه
بچه ی دوم با ابنهمه تفاوت سنی اصلا یه حال و هوای دیگه داره
دلم برای گریه هاش و خنده هاش و شیر خوردنش ضعف میرفت
اصلا حس مادری رو الان بهش میرسی.خیلی شیرینه
من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.