من یک ماه پیش رفته بودم شلوار بخرم روی کشاله پام ی جوش زده بود شلوار و که خریدم اومدم دیدم ی چیز مثل ترشح روش ریخته...بماند چقد وسواس دارم هم فکری هم عملی چند بار شستمش ولی همش میترسم ایدز گرفته باشم اون چیز حال بهم زن خورده باشه به پام دیوونم کرده😔از بس رفتم سایتارو چک کردم دیگ دلم میخواد خودمو خفه کنم به مامانم گفتم میگه ایدز که اینجوری نمی گیرن همش شبا کازم شده گریه میخوام تست بدم ولی هم میدونم مامانم مخالفت میکنه هم اینکه خودم خیلی میترسم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ایدز ممکنه نگیری ولی زگیل یا مشکلات دیگه شاید اینو گفتم که سریعا بری ازمایش بدی
عزیزم این چه حرفیه چرا بدون اطلاع وسواسشو زیاد میکنی ویروس ایدز ۳ ذقیقه تو محیط زنده هست که اصلا نمیگیره اچ پی وی هم کریستال های فعال روی اجزا بیجان نداره و فقط توی اپیدرم پوست هست و از طریق سایش پوستی حین رابطه پوستی و پارگی سد پوست منتقل میشه نترسون بچع رو الکی بعدم زگیل توی افراد باکره ازمایش نداره
من یکی میشناسم از دوستام یکبار عصبی ک شد شیشه جا دلتسر رو شکست با همون تیغ کشید ب دستش بعد دعواش و... ک کردیم گفتیم نکنه بخاطر شیشه ایدز بگیره و اینا فرستادیم آزمایش بده منفی شد ازمایشش
فقط کافیه گوگل کنید راه های انتقال زگیل یا بیماری های پوستی که دراثر اجسام الوده به وجود میاد ممکنه ...
عزیزم من مادرم و خالم هر دو ماما هستن
بالغ بر ۲۰۰ تا مقاله خوندم تنها راه اثبات شده جنسی هست راه های غیر جنسی لیزر و اپیلاسیون و تیغ مشترک چند مقاله کیس ریپورت داشته اما هنوز تحقیقات روش انجام شده انتقال از فومیت ها ناشایع و دور از ذهن هست