2777
2789
عنوان

ایدز🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایدز ممکنه نگیری ولی زگیل یا مشکلات دیگه شاید  اینو گفتم که سریعا بری ازمایش بدی

عزیزم این چه حرفیه چرا بدون اطلاع وسواسشو زیاد میکنی ویروس ایدز ۳ ذقیقه تو محیط زنده هست که اصلا نمیگیره اچ پی وی هم کریستال های فعال روی اجزا بیجان نداره و فقط توی اپیدرم پوست هست و از طریق سایش پوستی حین رابطه پوستی و پارگی سد پوست منتقل میشه نترسون بچع رو الکی بعدم زگیل توی افراد باکره ازمایش نداره 

عزیزم این چه حرفیه چرا بدون اطلاع وسواسشو زیاد میکنی ویروس ایدز ۳ ذقیقه تو محیط زنده هست که اصلا نمی ...

🥲🥲🥲 آها یعنی زخم تازه باشه و همون موقع خون فرد مبتلا وارد بدنم شه؟

عزیزم این چه حرفیه چرا بدون اطلاع وسواسشو زیاد میکنی ویروس ایدز ۳ ذقیقه تو محیط زنده هست که اصلا نمی ...

کاش اطلاعاتتون جامع تر بود تا بتونم براتون توضیح بیشتر بدم

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
یعنی امکان داره اینجوری بگیرم؟😔

نه بابا ایدز بیشتر از ی راه دیگ آدم میگیره شاید نهایتاً جوش بزنی باز یا زیگیل شاید جوش پات ترکیده بود؟

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

نه بابا ایدز بیشتر از ی راه دیگ آدم میگیره شاید نهایتاً جوش بزنی باز یا زیگیل شاید جوش پات ترکیده بو ...

نه اون جوشه سالم بود سر بسته یعنی اصلا نترکیده بود یه جوش کوچیک بود 

من یکی میشناسم از دوستام یکبار عصبی ک شد شیشه جا دلتسر رو شکست با همون تیغ کشید ب دستش بعد دعواش و... ک کردیم گفتیم نکنه بخاطر شیشه ایدز بگیره و اینا فرستادیم آزمایش بده منفی شد ازمایشش

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>

عزیزم کلا ویروس اچ ای وی فقط ۳ الی ۶ دقیقه در محیط زنده هست  اون ترشح خشک بود یا تر؟

وقتی من اومدم خونه و دیدمش خشک بود ولی خب کلا ترشح زود خشک میشه وقتی پوشیدمم اصلا متوجهش نشدم.

کاش اطلاعاتتون جامع تر بود تا بتونم براتون توضیح بیشتر بدم

فقط کافیه گوگل کنید راه های انتقال زگیل

یا بیماری های پوستی که دراثر اجسام الوده به وجود میاد ممکنه جایی پیدا بشه مخزن اطلاعیتون اندکی تکمیل ترشه

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
وقتی من اومدم خونه و دیدمش خشک بود ولی خب کلا ترشح زود خشک میشه وقتی پوشیدمم اصلا متوجهش نشدم.

عزیزم مشکلی نیست معلومه که اچ ای وی نگرفتی😃‌این چه حرفیه ویروسش کلا ۳ دقیقه زندس بیخیالش شو 

فقط کافیه گوگل کنید راه های انتقال زگیل یا بیماری های پوستی که دراثر اجسام الوده به وجود میاد ممکنه ...

عزیزم من مادرم و خالم هر دو ماما هستن 

بالغ بر ۲۰۰ تا مقاله خوندم تنها راه اثبات شده جنسی هست راه های غیر جنسی لیزر و اپیلاسیون و تیغ مشترک چند مقاله کیس ریپورت داشته اما هنوز تحقیقات روش انجام شده انتقال از فومیت ها ناشایع و دور از ذهن هست