2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه ی دوساله

13167 بازدید | 238 پست

میدونم میخواید فش بدید یا دعوا کنید ولی واقعا اگه قضاوت نکنید ممنون میشم من خودم یبار ینفرو اینطور قضاوت کردم الان خودمم مث اون شدم.خب اول بگم دخترم هی گریه میکرد صاحب خونمون گف بیارش بیرون اذیت نشه بعد اینم هی مثل چی با صدای بلننننند گریه میکرد عادتشه ابرو برامون نذاشته منم بردمش بیرون کوچمون خیلی شلوغه ینی همش ماشین رد میشه اینم میپرید وسط کوچه میاوردمش اینور جیغ و داد و گریه بازم میپرید وسط کوچه دیگه بزور تحمل کردم که یه هوایی بخوره بعد اخرین بارش به زور اوردمش خونه هرچی سعی کردم ارومش کنم نشد با صدای خیلی بلند داد و گریه و موهاشو کشید هرچی جلو دستش بود پرت کرد یبارم تلویزیون خونه رو انداخته پایین ۹ تومن خرجشه بخدا تو خونه هیچی واسمون نذاشته همه چیو شکسته الانم رفت تابه رو پرت کرد رو زمین دسته ش شکست منم آسی شدم تا میخورد زدمش اصلا زبون ادم حالیش نمیشه به شدت بهانه گیر و لجبازه ۲۰ بار رفت جلوی در بازش کنه بره منم هی زدمش واقعا کنترل نمیشه برام قبلنا انقد اروم بود همه هی میگفتن خوشبحالت چقد ارومه چقد بچه خوبیه چقد صبوری میکنی باخاش نمیدونم چرا اینجوری شده بخدا خسته شدم دیگه واقعا الان گریه م گرفته

حساس نشو کاربری دست سه نفره :/

ببخشید زیاد شد ولی دلم داشت میترکید باید یه جا تعریف میکردم توروخدا بگید چیکار کنم این بچه رو دیگه نمیکشم من خودم به شدت مخالف کتک زدن بچه هام چون بچگی خودم اونطور گذشته ولی واقعا نمیتونم کنترلش کنم ابرو واسمون نذاشته😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک میکنم. قضاوت هم نمیکنم

ایشالله بهتر بشه، بچه ها بعضی وقتا آدمو عاصی میکنن واقعا

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
قلبم درد گرفت از خوندن متن حتی

بخدا دارم گریه میکنم دیگه کم اوردم دست تنها با یه بچه ی بد اخلاق و عصبی ازونورم مشکلات دیگه ی زندگیم اصن نمیدونم باید چیکار کنم