2777
2789
وای من همه این علایمو دارم ی بارم رفتم دکتر سیتالوپرام پرانول و نوریتیپیلین داد شما چطوری درمان شدی؟

من سیتالوپرام و تری فلوئپرازین میخوردم ، ببین عزیزم دارو فقط موقتی ارومت میکنه این خودتی ک باید ب خودت کمک کنی سعی کن از اون وضعیت روتین در بیای یه سرگرمی ایجاد کن یه تغییر تو زندگی بده خیلی تاثیر داره واقعا و اینکه دوش آب سرد خیلی خوبه استخر حتما برو دمنوش های ارام بخش بخور چای دم میکنی تو چاییت غنچه گل محمدی بنداز گلاب بو کن تو خونه خوشبوکننده ایفل بزار و از ادمای منفی هم دور باش حتما نتیجه میبینی و پیش روانشناس خوب هم برو

من سیتالوپرام و تری فلوئپرازین میخوردم ، ببین عزیزم دارو فقط موقتی ارومت میکنه این خودتی ک باید ب خو ...

خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون حتما انجام میدم عزیزم به امید روزی که هیچ ادمی افسردگیو تجربه نکنه خیلی بده💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دارو چقدر تاثیر داشت؟  بعد چه مدت بهتر شدین

دارو تاثیرش ۳۰  ۴۰ درصده باقیش دست خودته عزیزم ک بخودت کمک کنی من بعد دو سال الان خیلی بهترم فقط وسواس فکری و اضطراب دارم 

دقیقا منم میترسم بدنم به قرص عادت کنه یا کسی بفهمه

خب قرار نیست به کسی بگی،هیچ کسم به قرص عادت نمیکنه مگر اینکه سر خود بخوره اگر تحت نظر دکتر بخوری هیچ اتفاقی نمیفته،باید دید خودتو عوض کنی داروی اعصاب هم مثل داروی معده و پا و کمر و ......هست چطور اونا رو راحت میخوریم اینم مثل همونه

فداشتم گلم ممنونم از دعای قشنگت خیلی حال دلم بده ی ان حس میکنم انگار منگم‌انگار هیچی جذابیت نداره بر ...

قربونت عزیزم ، درکت میکنم تجربش کردم ولی الان یه موزیک شاد بزار یه خوراکی خوشمزه بخور با کسی که بهت حس خوب میده حرف بزن یا برو پیاده روی و موزیکم گوش کن