وای من همه این علایمو دارم ی بارم رفتم دکتر سیتالوپرام پرانول و نوریتیپیلین داد شما چطوری درمان شدی؟
من سیتالوپرام و تری فلوئپرازین میخوردم ، ببین عزیزم دارو فقط موقتی ارومت میکنه این خودتی ک باید ب خودت کمک کنی سعی کن از اون وضعیت روتین در بیای یه سرگرمی ایجاد کن یه تغییر تو زندگی بده خیلی تاثیر داره واقعا و اینکه دوش آب سرد خیلی خوبه استخر حتما برو دمنوش های ارام بخش بخور چای دم میکنی تو چاییت غنچه گل محمدی بنداز گلاب بو کن تو خونه خوشبوکننده ایفل بزار و از ادمای منفی هم دور باش حتما نتیجه میبینی و پیش روانشناس خوب هم برو
دقیقا منم میترسم بدنم به قرص عادت کنه یا کسی بفهمه
خب قرار نیست به کسی بگی،هیچ کسم به قرص عادت نمیکنه مگر اینکه سر خود بخوره اگر تحت نظر دکتر بخوری هیچ اتفاقی نمیفته،باید دید خودتو عوض کنی داروی اعصاب هم مثل داروی معده و پا و کمر و ......هست چطور اونا رو راحت میخوریم اینم مثل همونه
فداشتم گلم ممنونم از دعای قشنگت خیلی حال دلم بده ی ان حس میکنم انگار منگمانگار هیچی جذابیت نداره بر ...
قربونت عزیزم ، درکت میکنم تجربش کردم ولی الان یه موزیک شاد بزار یه خوراکی خوشمزه بخور با کسی که بهت حس خوب میده حرف بزن یا برو پیاده روی و موزیکم گوش کن