2777
2789
باید باشه دست رو هرکس می‌زارم به هفته نکشیده عروس میشه

داداش بیا دست بزار رو من شاید من به کراشم رسیدم کار خیر کن خدا جوابتو بده😂

اینقد دوسش دارم که بعضی وقتا یادم میره تون دوسم نداره      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاربر آقاست ،تموم حرفهایی ک نوشتم رو برعکس بخون پس

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

نهواسته اینجا شوهر پیدا کنه که.داره درد دل میکنه

مرد هستند

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
تورو جدت بیا دس بزار رو دخترا نی نی سایت همه از بی شوهری مینالن😂😂😂

بیاین کار خیر کنیم هر کی از این به بعد تاپیک زد خسته شدم از مجردی این آقا رو ببریم تا بختشون باز شه😂

گر نباشد رنگ رویا دل به چه باید سپرد؟!🌱

باید باشه دست رو هرکس می‌زارم به هفته نکشیده عروس میشه

بچه هاااااا

بدووویییید

بیااااید

اینجا ی نفر بخت وا کن پیدا کردممممم

خداوکیلی بیا تعداد مجردی سایت رو بشمارم برات

خیر ببینی روزی ۲۰ تا خواستگاری بری در هفته ۱۴۰ نفر مزدوج میشن

دست و گل و شیرینی هم پا خودشون ، حساب میکنن باهات

ی درآمدی هم تو داری ی آمار ازدواج کشور بالاییه ی چهارتا جوونم از عربی درمیان....

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز