2777
2789
عنوان

ضعف شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 38 پست
ببین ک یه تمرینات مسخره ورزش چ ب روزت اورد من میدونم چی میکشی... حتما یه دکتر غدد برو کدوم شهری

وای تو اگه بدونی من چقدر پشیمونم چقدر اصلا حد نداره حاضرم تمام زندگیمو بدم برگردم چندماه پیش که حالم اوکی بود. 

رفتم آخه نازنینم، مشهدم، پیش دکتر افخمی زاده رفتم یکی از خوبای مشهده، گفت نرماله اما در صورت تکرار باید بیای بستری بشی که دقیقتر بشه بررسی کرد من نرفتم اما الآن توی فکرشم

بیمارستان رضوی زنگ میزنم جواب نمیده

سعی کن پیاز خام نخوری سیر نخوری سوپ جو اش جو نخوری... چیزای پر کالری بخور بهتر نگهت میداره... 

نمیخورم اونا رو

خونواده م داغون شدن توی استرسن و یه پاشون خونه یه پاشون دکتر 

کاش یه معجزه ای بشه رها کنه ما رو از این مشکل. واقعا فکرشو نمیکردم یه همچین شرایط پیچیده ای بخواد پیش بیاد. روحیه م خراب کارم شده گریه منی که خنده از لبام جدا نمیشد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای تو اگه بدونی من چقدر پشیمونم چقدر اصلا حد نداره حاضرم تمام زندگیمو بدم برگردم چندماه پیش که حالم ...

نامه بستری بهم داده نمیدونم کدوم بیمارستان باید برم؟

رضوی؟قائم؟امام رضا؟

سعی کن پیاز خام نخوری سیر نخوری سوپ جو اش جو نخوری... چیزای پر کالری بخور بهتر نگهت میداره... 

واقعا یعنی ۱۰سال اینجوری زندگی کردی؟تصورشم سخته من دوماههههه اینجورم دارم دیوونه میشم تو چطور دووم آوردی دختر؟

واقعا یعنی ۱۰سال اینجوری زندگی کردی؟تصورشم سخته من دوماههههه اینجورم دارم دیوونه میشم تو چطور دووم آ ...

خیلی عذاب کشیدم خیلی بیشتر ازونکه فکر کنی.. دازه ما بی پول هم بودیم خونه بابام پدرم ورشکست شد و ب زیر صفر رسید یه بار حالم بد بود کلا تو خونه دو مشت قند بیشتر نداشتیم پولم نداشتیم اونم قند هفتادو هشتاد.نه هااا... قند ۵٠

خدا خیلی کمکم کرد توسل ب شهدا ایمان ب خدا و اهل بیت 

حالا ب خانوادت بگو اروم باشن چیزی نیس خوب میشی چون تو گرسنگی تمرین سنگین کردی بدنت خالی کرده... اگ دستت ب دهنتون میرسه موز در طول روز یکی دوتا بخور معجون بگو مامامت درست کنه بده بخوری معجون شامل شیر موز یه مشت خرما یه قاشق عسل سه چهار قاشق کنجد سفید و یه مشتی مغزیحات خیلی مقوی چندین مرتبه بخوری اثر مثبتی خاهد داشت سعی کن در طول روز بیشتر استراحت کنی و مقویجات بخوری خرما انجیر بخور نزار کارت ب اب نبات برسه این لعنتی افت قندو سرعتشو بیشتر هم میکنن

مدرسه ای هسی؟!راز تو خانوادت کنارتن من الان تهران ساکنم و فقط خودم همسرم هستم و خانواده همسرم 

تیروییدم پرکار شده بود این شرایطو هزار پله بدتر کرده بود سوخت ساز بدنم ب طرز وحشتناکی بالا رفتخ بود تر دوساعت یه بار تصف نون میخوردم باارده شیره یا تخم مرغ یاخامه عسل انقد نون میخوردم ک حالم از نون ب هم میخورد

لطف و رحمت امام حسن بود و بعدم صلواتایی ک همسرم ب نیت سلامتی امام زمان و من میفرسته.. خداروشکر الان بهترم ولی حواسم ب خودم هست

امام حسن خیلی مهربونه با همه وجودت ازش بخاه پیش خدا واسطه بشه ازین شرایط در بیای و هر مذری دوس داری بکن گاهی بهترین دکترام میریم سر در نمیارن 

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
نامه بستری بهم داده نمیدونم کدوم بیمارستان باید برم؟ رضوی؟قائم؟امام رضا؟

پولش رو دارین بیمارستان خوب برو

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
خیلی عذاب کشیدم خیلی بیشتر ازونکه فکر کنی.. دازه ما بی پول هم بودیم خونه بابام پدرم ورشکست شد و ب زی ...

نه، دانشگاهم تموم کردم. منو توی این شبهای قدر دعا کنین تو رو خدا خیلی محتاجم به رحمتش.

پولش رو دارین بیمارستان خوب برو

شده شبها با تعریق زیاد و تپش قلب و حس لرز کردن بیدار بشی؟ ممکنه از افت قند خون باشه؟حس میکنم تو خواب هم قندم میوفته اینجور میشم

شده شبها با تعریق زیاد و تپش قلب و حس لرز کردن بیدار بشی؟ ممکنه از افت قند خون باشه؟حس میکنم تو خواب ...

علایم افت قند میتونه باشه اخر شب غذا بخور بخاب با چند تا خرما