2777
2789
عنوان

ضعف شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 38 پست
امیدوارم بهتر بشی سلامتی اولویت دوله من بخاطر کنکور مزخرف سلامتیمو از دست دادم.. مراقب غذات باش خوب ...

فقط یه سوال، شما بدون دستگاه چطور متوجه میشین قندتون میوفته؟یعنی علایمتون چیا هستن و همیشه به یک شکل تکرار میشه؟مثلا ساعت مشخص داره؟یا بعد عصبی شدن مثلا؟

فقط یه سوال، شما بدون دستگاه چطور متوجه میشین قندتون میوفته؟یعنی علایمتون چیا هستن و همیشه به یک شکل ...

من دستگاه قند دارم هم ایزی گلو.. الانم ک اوان

از ضعفم میفهمم از اینککم کم بی جون میشم.. یا احساس میکنم جون داره کم کم از بدنم میره  بخصوص دست و پاهامو دست و پام گاهی یخ میشه... گاهی هم میبینم خیس عرق میشم بااینککاری نکردم و دما یکسانه ولی من مثه تب عرق میریزم.. بخصوص پشت گردنم... و گیجم و حال خود نیستم

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دستگاه قند دارم هم ایزی گلو.. الانم ک اوان از ضعفم میفهمم از اینککم کم بی جون میشم.. یا احساس می ...

منم همینجور میشم اما قندمو پایین نشون نداده دستگاه. چایی نبات غلیظ درست میکنم فقط یه ربع تا نیم ساعت نگهم میداره. صبح ها بعد بیدار شدن شدتش بیشتره گمونم بعلت ساعات خواب. حس سرما پتوپیچ میکنم خودمو. همه ش نگرانم برم توی کما، تنها هم هستم این بیشتر استرسم میده. 

منم همینجور میشم اما قندمو پایین نشون نداده دستگاه. چایی نبات غلیظ درست میکنم فقط یه ربع تا نیم ساعت ...

قندت پایین نیس ولی روند کاهشی داره... اثر همون ورزش سنگین گرسنگی... بدنت خالی کرده باید یه مدت مراقب تغذیه ات باشی... اب قند چای نبات ادمو در حد بیست نهایت 45 دقیقه نگه میداره علتشم اینه بدن وقتی با حجم زیادی کربوهیدرات ربرو میشه این دفه انسولین بیشتری تولید میکنه در نتیجه ممکنه بعد یک ساعت از خوردن چای نبات حتی ضعف بیشتری هم بکنی... در نتیجه برای تثبیت قند خونت باید چیزای نونی برنجی بخوری موز  بخصوص در طول روزانجیر  اگ وسعت میرسه مغزیجات با خرما بخورمن صبح ها ارده شیره میخوردم تخم مرغ یا خامه عسل... چون چربی هست ادمو بیشتر نگه میداره

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
قندت پایین نیس ولی روند کاهشی داره... اثر همون ورزش سنگین گرسنگی... بدنت خالی کرده باید یه مدت مراقب ...

تو خیلی خوبی مرسی که اینقدر کامل و با حوصله جوابمو میدی واقعا ممنونم ازت. بعد چیزی از کتواسیدوز شنیدی؟چون من کتون ادرارم مثبت بود ولی خب ۱۲ساعت ناشتا بودم واس آزمایش. چقدر طول کشیده بهتر بشه علائمت؟میدونم خیلی سوال پرسیدم ببخشید تو رو خدا شرمنده م خیلی نیاز دارم به بهتر شدن داغونم کرده من یه دختر شاد و پرانرژی بودم

تو خیلی خوبی مرسی که اینقدر کامل و با حوصله جوابمو میدی واقعا ممنونم ازت. بعد چیزی از کتواسیدوز شنید ...

من ادرارم مشکل نداشت فقط پرتئین دفع میکردم ک اونم یه دوره پردنیزولون و لوزارتان دکتر بهم داد حتما دکتر ارولوژی خوب ک باسواد باشه برو

میدونم چی میگی مریضی های این مدلی بال پر ادمو میچینه... چون خودم کلاس بیرون اصلا نمیتونم برم حسابداری خوندم ولی سرکار نمیتونم برم چون بدنم بی جون میشه ولی خونه باشم در حد کار خونه حالا خیاطی یا چیز دیگ مشکلی ندارم... من الان بهترم فقط تا میتونی ب جسمت رحم کن یه مدت قید این ورزش سنگین رو بزن تا خوب بشی چون سلامتیت بره فردا سر ازدواج بترداری و... بدن کم میاره... تا میتونی مراقب خودت باش خواب خیلی موثره دیر خوابیدن باز کاهش قند میاره.... و دم غروبا ادم بدنش بی حال تر چون سطح انسولین بالاتره... یه مدت مراقب پیگیر سلامتیت باش تا خوب بشی... سوالی هم باز داشتی بپرس چون اصولا دکترا سردر نمیارن وقتی ازین حالتا بهشون میگی... 

راستی تیروییدتم چک کن مسئول تنظیم دمای بدن و سوخت ساز بدنه  پرکار باشه ادم زود ب زود گشنه میشه کم کار باشه احساس سرما ادم زیاد داره و بی حالی

من ادرارم مشکل نداشت فقط پرتئین دفع میکردم ک اونم یه دوره پردنیزولون و لوزارتان دکتر بهم داد حتما دک ...

سلام عزیزم. یه سوالی که دارم اینه که به این حالت میگن هیپوگلیسمی؟بعد، فاصله شب تا صبح رو چجوری مدیریت میکنی که افت قند خون نداشته باشی؟آیا تا حالا لرز یا تشنج کردی بخاطر افت قند؟

سلام عزیزم. یه سوالی که دارم اینه که به این حالت میگن هیپوگلیسمی؟بعد، فاصله شب تا صبح رو چجوری مدیری ...

سلام اره هیپوگلیسیمی هست ولی جیزی مطرحه اینک ما قند خون ما ناشتا خوبه ولی متاسفانه روند کاهشی سریعی داره ولی بقیه ک سالمن اروم تر کم میشه مثلا من اون روز خواهر صبح تا غروب حالش بد بود و هیچ نخورده بود از شب قبل اونوقت قندش 90 تا بود ولی مال من بااینک سه چهار ساعت پیش غذا خوردم شده نود... اینجوری

برای شب تا صبح مواقعی ک شزایطم اینجوری نابود بود شام میخوردم اخر شب هم قبل خواب باز یه مبدار از شام رو مجدد میخوردم اگ شام تموم شده رود ارده شیره، کره عسل وـ. ازینا میخورم... تو روند کاهشی سردم شده اینک از تو بدن خیلی سردم باشه ولی لرز نه  تشنج هم نه..من تو این مساله خیلی ترسوام نمیگذارم کار ب اونجا بکشه... حواسم ب غذام هست

سلام اره هیپوگلیسیمی هست ولی جیزی مطرحه اینک ما قند خون ما ناشتا خوبه ولی متاسفانه روند کاهشی سریعی ...

سلام گلم چطوری؟

میشه راجع ب تجربه بستری شدن بیشتر توضیح بدی چجوریه و چیکار میکنن؟

و اینکه ممکنه قرص متفورمین به حالت ما کمک کنه؟یعنی یه جوری باید انسولین رو بیاریمش پایین

سلام گلم چطوری؟ میشه راجع ب تجربه بستری شدن بیشتر توضیح بدی چجوریه و چیکار میکنن؟ و اینکه ممکنه قر ...

متفورمین بااث افت قند بیشتره پدرشوهر من ک دیابت داره متفورمین میخوره... نخوری ی دفعه

سلام گلم چطوری؟ میشه راجع ب تجربه بستری شدن بیشتر توضیح بدی چجوریه و چیکار میکنن؟ و اینکه ممکنه قر ...

بستری بیمارستان میکنند گشنه میخوابونند تا قندت بیاد پایین بعد نمونه خون ازت نیگیرن

سلام اره هیپوگلیسیمی هست ولی جیزی مطرحه اینک ما قند خون ما ناشتا خوبه ولی متاسفانه روند کاهشی سریعی ...

نمیدونم چرا حالت های افت قندم بیشتر شده یعنی بعد غذا زیاد زیاد اینطور میشم خیلی اذیت کننده شده الآنم که دترم بهت پیام میدم چایی نبات دستمه با اینکه صبحانه خوردم اما باز همینجور شدم دیروز هم با فاصله ۳ساعت ۲ بار ناهار خوردم اما مجدد اینجور شدم

قبلا بهتر بودم نمیدونم شرایطم چرا بدتر شده

اگ مطمعن شدی ک از قند خونت برو پیش دکتر غدد و ازش بخاه ازمایش قند واست بنویس با قند دو ساعته... یعنی صبونه نخورده ازت میگیرن.. بعد صبحانه همیشگی تو میخوری دوساعت بعد از زمان صبحانت ازت مجدد ازمایش قند میگیزن میزان افتش مشخص میشه... اگ استرس لینا بگیری غلط نشون میده باید نرمال باشی

نمیدونم چرا حالت های افت قندم بیشتر شده یعنی بعد غذا زیاد زیاد اینطور میشم خیلی اذیت کننده شده الآنم ...

ببین ک یه تمرینات مسخره ورزش چ ب روزت اورد من میدونم چی میکشی... حتما یه دکتر غدد برو کدوم شهری

نمیدونم چرا حالت های افت قندم بیشتر شده یعنی بعد غذا زیاد زیاد اینطور میشم خیلی اذیت کننده شده الآنم ...

سعی کن پیاز خام نخوری سیر نخوری سوپ جو اش جو نخوری... چیزای پر کالری بخور بهتر نگهت میداره...