2777
2789
عنوان

عکس مانتو

202 بازدید | 14 پست

خانوما سفارش دادم بنظرتون قشنگه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قشنگه

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 
هربار ازین مدل این رنگ دیدم خوشم اومد بخرم باز یاد کارگاه گجت افتادم نخریدم ولی هنوزم خوشم میاد😑

من مشکیشو میبینم یاد رییس مافیا میوفتم 

البته من خریدم

دوسه بار نپوشیدم هر بار تو کمدم میبینمش فکر مبکنم زورو بارونی پوشیده😂😂😂

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
هربار ازین مدل این رنگ دیدم خوشم اومد بخرم باز یاد کارگاه گجت افتادم نخریدم ولی هنوزم خوشم میاد😑

اخه من شوهرم نمیزاره کوتاه بپوشم هرجا رفتم بلند زنونه دیدم این ساده بود خوشم اومد

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
من مشکیشو میبینم یاد رییس مافیا میوفتم  البته من خریدم دوسه بار نپوشیدم هر بار تو کمدم میبینم ...

از همینا گرفتی راضی هستی

مانتو معمولی و دم دستیه دیگه قشنگه 

فقط خواهشا با همچین کفش داغونی نپوشی

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
مانتو معمولی و دم دستیه دیگه قشنگه  فقط خواهشا با همچین کفش داغونی نپوشی

اره دقیقا 

ن بابا😅