2777
2789
عنوان

خاستگار

162 بازدید | 14 پست

بچه من 19سالمه بچه طلاقم و با مادرم زندگی میکنم دستفروشی میکنم خداروشکر روزا روزمون در میاد ی خاستگار تو محل کارم پیدا شده بود ک بعد ها فهمیدم منم واسه کار میخاد یه خاستگار الان دارم که توسط دوست مادرم و از سمت تربت جامه و من مشهدم خانواده هاشون جوریه که دختر فقط باید بسابه نه تفریح نه هیچی البته هنو ندیدمش نمیدونم بخاطر موقعیتی که دارم خاستگار خوب نمیاد 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو خیلی شرایطمم خوبع،رو پای خودت وایستادی از راه حلال خرج زندگیتو میگذرونی صبر کن خدا بهترینشو قسمتت میکنه

لطفا برای نی نی دارشدنم یک صلوات بفرستین.🙏😔از سال 98منتظرم وامیدوارم یه روزی خدا عیدیمو بهم بده بالاخره مامان شم...   🤲 ❤ اسم کاربریاتون شاید یادم نمونه،اما امضاهای تک تکتون یادم میمونه و باامضاهاتون میشناسمتون. 😇 آدم سه حرفه اما آدم بودن خودش کلی حرفه...🌾.امضای هرکیو ببینم ک درخاست صلوات داره براش میفرستم اما شایدلایک نکردم. ☘️

عزیزم غصه نخور گلم.

اگه میدونی اینجوریه قبول نکن.

موقعیت  تو خیلیم عالیه...اول ک مادر پدرت بخاطر مشکل جدا شدن ک ی چیز طبیعی هسا و هرکسی حق داره اگه مشکلی یاشه جداره و جایی برای خجالت نیست ...

بعدن مادرت شیر زنه..خودتم همنطور..مگه دستفروشی چشه..شما زنای قدرت مند و مستقلی هستین،...میدونم لیاقت تو بهتریناس...نمیخادم عجله کنی....

بعدم ب مادرت همیشه افتخار بکن‌گلم....

کار عیب و عار نیست...خیلی از خانما هستن ک با غرور مسخره شون کار نمیکنن و دست ب کارای زشت میزنن.

پس خداراشکر‌کن مامانت از اونا نیست

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕

عزیزم احساس نا امیدی نداشته باش از خدا همیشه زیاد بخواه تنها موندن بهتر از اینکه خودت اسیر کنی البته مطمئن باش به خدا توکل کنی بهترین ها رقم می خوره هنوز سنی نداری نترس انشاالله خوشبخت میشی از امروز هر روز برای خودت کلی دعا کن همیشه مثبت فکر کن هر جوری فکر کنی همون بدست میاری پس دیگه نگو ما وضعمون خوب نیست به هر کسی اومد جواب بدم منتظر انفاق های خوب باش

آخه گناه من چبه

گناه تو چیزی‌نیست.

تک هنوز مشکل‌ندیدی

برو خداراشکر‌کن.

چیت نیست ک‌اینجور میکنی

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕