2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میشه لطفا راجب منم بگی 

این ماه مامان میشم؟

حست راجب خودمو بگو لطفاااا حس میکنم افسرده شدم 

تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۵7/5۰۰ وزن هدف ۵۷ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏خدایا شکرت بخاطر پرنسس کوچولوم😍🙏🏻 روز اخر بارداریم به ۸۲ رسیده بودم هاا اما بازم شدم فنچ😎

بابات هنوز نیامده خونه؟

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

واقعا متاسفم شدم براي خانوم هايي كه باور كردن و اين سوالات رو پرسيدن ….

اي كاش اول تاپك هاشو مي خونديد تا ببينيد از كي داريد چه خواسته اي رو مطرح مي كنيد! كسي كه زندگي خودشو نميتونه درست كنه ….

جالبه جواب ها رو بر اساس تاپيك هاي خود شما داده؛ مابقي رو هم يه جورايي پيچونده

واقعا موندم چطور اين حجم از غفلت رو هضم كنم

از ماست كه بر ماست

واقعا متاسفم شدم براي خانوم هايي كه باور كردن و اين سوالات رو پرسيدن …. اي كاش اول تاپك هاشو مي خون ...

اول تایپک هامو بخونید در مورد تیزهوشانه من اپل هم گفتم کلاس نهمم بعدشم ما یه فامیل داریم طلسم و دعا می‌کنه خودش داره از همسرش جدا میشه 

منم متاسفم برای شما که اینقدر بی عقلید