2777
2789

آره خاله ی همسرم عین روانیا شده بود

شبا نمیتونست بخوابه

میگفت هرشب یه کیسه‌ی گرد که توش بچه بود از زیر میز میومد و میچرخید تو کل خونه منو عذاب میداد

خیلی چیزای دیگه هم میدید که زجر میکشید

چندبار ناخواسته وقتی به سرحد جنون رسیده بود داشته خودکشی میکرده که‌ شوهرش گرفتتش

الانم از نظر روحی روانی خیلی داغونه

یاكاشِفَ‌الْكَرْبِ‌عَنْ‌وَجْهِ‌الْحُسَیْنِ‌اِكْشِفْ‌كَرْبى‌بِحَقِ‌اَخْیكَ‌الْحُسَیْن

البته ی دوستی دارم‌ بشدت پولدار بودن بشدت بعد از سقط زمیناشون بر باد رفت درحدی ک الان تو خونع سرایداری میشینن

و همش میگه تقصیر اون سقطه هست 

براش دعا کنید خدا نجاتشون بده از فقر الهی آمین   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره، بچه اولش بیماری سخت گرفت و تمام جوونیش پای خوب شدن بچه اش گذشت یه پاش بیمارستان بود یه پاش خونه اش

البته الان با پیوند بچه اش خوب شده ولی هر وقت کسی بهش میگه بابت سقطی که انجام دادی باید جواب پس بدی میگه سر بچه اولم جواب پس دادم

رفقا برای خوشایند هیچ کس به جهنم نروید!..

آره .کاربراهم زیادتعریف کردن ازخودشون 

یکی میگفت یه دخترمریض داشتم که دومی روباردارشدم .چون شرایطش رونداشتم گفتم سقطش کنم.بعدازسقط دخترمریضش هم فوت شد 😔

یایکی دیگه به دلایلی بچه دومش روکه باردارشدسقطش کرد.سومی روباکلی دعاونذرونیازباردارشد وقتی هم بچه به دنیااومدفهمیدن مشکل داره 

یاخیلیای دیگه بودن که بعدازسقط دیگه بچه دارنشدن 

ولی درکل سقط مشکلات روحی هم واسه مادربه وجودمیاره مثل عذاب وجدان .اینم یه نوع تقاصه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
معمولا کسایی که معتقدن عذاب وجدان میگیرن و تا اخر عمر وسواس که هرچی سرشون بیاد نتیجه اون کار میدونن& ...

دقیقا حس منم همینه که همه مسایل رو خودشون به اون قضیه ربط میدن

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐

اره خواهرشوهرم ازعمدسقط کرددربدرشدخونشون فروختن تا الان مستاجرن خودشم میگه ای کاش هیچ وقت به حرف شوهرم گوش نمیکردم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

زن دایی کن ۴بار سقطکرده زندگیشون گل و بلبله دختر برادر شوهرم ۳بار سقط کرده خر شانس و خوشبخته

۴بار🤦‍♀️😳خب خدا احتمالا عذاب ایشونو گذاشته برای اون دنیا که پایانی نداره

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

دیگه هر دو گرمن دیگه ک ا ن د و،  دستگاه،  و همه راهارو هم رفتن بعد اینهمه رابطه پیش میاد دیگه گناهشون چیه رابطه دارن دیگه پیش میاد خودشون که نمیخواستن بشه

مادرم عمدی سقط کرد ضرر جانی خدا رو شکر بهمون نرسید ضرر مالی رسید البته خود مادرم مقصر نبود اونم ناچار شد.دو قلو هم بودن....

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//

به نظرم همه اینا حرفه طرف سقط میکنه به خودش میقبولونه بدبخت میشم بدبخت میشم انقدرمیگه تا بدبخت بشه یا یه اتفاق نیفته اگه سقط هم نمیکرد میفتاد میترسه میگه برایاینکه سقط کردم اینجوری شد انقدر میگن که خودشونو بدبخت کنن چیزی رو که بخوای میاد سمتت