2777
2789
تو هر کاری دخالت داره

ببین جاری من نزدیک مادرشوهرمه مادرشوهرش همه جوره میخاد دخالت کنه اما تا الان موفق نشده اینقدر که با سیاسته طرف ،تو زبون میگه هر چی شما بگین تو خونه رو مخ شوهرش کار می‌کنه کار خودش رو می‌کنه اصلا نمیزارع مادرشوهرش از چیزی خبر دار بشه هر وقت هم میخاد بپیچونه یه بهونه ای میاره 

عزیزم من همه راها رو رفتم با زبون خوش هم درست نشد مادرشوهرم از یه پیجی تو اینستا دعا گرفتم الان چند ...

@نی_نی_یار_پنج @نی_نی_یار_3  

بارها اینجا گفته شده تبلیغ دعا نویسی نکنید 

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من تو شرایطت نیستم اما کوچیکترین اعصاب خوردی کل زندگیمو مختل میکنه کوچکترین ناراحتی حرف مشکل داغونم میکنه خیلی درونگرام به کسی کار ندارم کسی هم نباید کاریم داشته باشه وگرنه یه منطقه خراب میکنم😂🤚

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
تروخدا پیج و بده به منم منم هر راهی ورفتم

باور نکن 

پولتو میبره فقط 

من عاشق همسرمم ❤️ با نداریش ساختم ، با دارایی ش ساختم ، با نبودش ساختم ، با کم و کاستیش ساختم ، با تموم اخلاقای خوب و بدش ساختم ، با خندش خندیدم با گریه اش گریه کردم ، به عشقش دو بار بچه دار شدم و درد کشیدم پس قطعا با این شرایط نمیام درخواست دوستی توی نرخر رو قبول کنم خب؟ پس درخواست نده

عزیزم من همه راها رو رفتم با زبون خوش هم درست نشد مادرشوهرم از یه پیجی تو اینستا دعا گرفتم الان چند ...

بچه ها گزارشش بزنید.

هیچوقت ریپلای های نظراتم رو نمیخونم و بعد نظر دادن، تاپیک رو ترک میکنم. افرادی که ریپلای مثبت میکنن ببخشن و افرادی که توهین میکنن متاسفانه بدونن نمیبینم.
چرا از روز اول قبول کردی خواهر من؟اخه میرین میشینین تولونه مار بعد میگین وای نیشم زد 

خوب گفتن راه رو رو جدا میکنیم گفتم باشه من از کجا بدونم

کوردم